Kādas atsauksmes par firmu "ROSOR" - juridiskās konsultācijas, Visvalža ielā?

Kādi tur ir darba apstākļi?

N Nadezda 02.06.2010

Atbildes (7)

O olja 03.06.2010

Priekšnieks nemaksa algu. Bet apsola daudz ko. Darba apstakļi ir šausmigi. Ar šiem cilvēkiem nevar stradat, es aizbegu no turienes. Krapnieki!!!

Z Zaza 03.06.2010

rosor iwet glupix duro4ek. kotorie rabotajut za besplatno, iwut studentok 4tobi im ne platit. V itoge vse ubegajut iz etoj firmi. Obewajut raj, a polu4aetsa v to4nosti vse naoborot.

N Nadezda 03.06.2010

Paldies par atsauksmēm! Man jau viņš pa telefonu izklausījās aizdomīgs.

Z Zane 30.06.2010

Hmm....paldies liels par atbildēm, man tikko zvanīja no firmas, sarunāju pārrunas, bet laikam tad neiešu...

P peleece 12.07.2010

Skaidrs laikam attiecībā arī uz manu personību ir izmest tīkls tā kā uzreiz atsaucās uz manis ievietoto sludinājumu , zvanījis jau gan vēl nav .... bet vismaz zināšu ar ko rēķināties ,,,
Esmu jau vēl no tiem retajiem kas dodas uz intervijām , bet nu intervijās jāsaka īpaši tagad valda visatļautība( īpaši poļiem ir vispār pie kājas kas rakstīts darba likumā ) ,, jautājumi kas aizskarošu ,,, es jau vairs nezinu ko meklē darba devēji.. ja ir šādi konkursi .... ( nebiju gan domājusi ka apgalvošu ko tādu bet.... )

K Kristīne 30.11.2010

SIA "ROSOR" ir tas pats darba devējs, kas tagad ir jau SIA "AVELEX" pārstāvis (darba devējs). Abās šajās firmās pastāv viena un tā pati problēma..NETIEK MAKSĀTAS ALGAS, katreiz ar kaut ko jaunu aizbildinoties. Kamēr tai firmā strādā, priekšnieks ir ļoti laips (kamēr Tu nepieprasi algu), bet līdz ko Tu sāc pieprasīt to, kas Tev pēc likuma pienākas..darba devējs kļūst ļoti nelaipns, kas savā aizstāvības runā lieto ļoti daudz necenzētus vārdus.
Tā kā mīļie pirms dodaties uz turieni strādāt ļoti padomājat..bet ja tomēr izlemjat tur doties strādāt, tad noteikti pieprasiet lai darba alga līgumā tiktu ierakstīta pilna, ar pilnu darba laiku..sāvādāk, ja būs nepieciešamība aiziet, tad Jūs no viņiem neko nespēsiet dabūt.
Ar cieņu, persona kas jau to visu ir piedzīvojusi.
Veiksi darba veklējumos :)

G gecee 05.03.2011

Liekas ka ne tik vien nemaksā algu darbiniekiem, bet arī tā pat nemaksā ne nomas maksu ne komunālos maksājumus. Ievācās, sakrāj parādu un tad pazūd...

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes