Kā sazināties ar Sudzibas.lv administratoru

Kas zin vai ir vēl kāda iespēja sazināties ar šīs mājas lapas www.sudzibas.lv administratoru? Šobrīd pie kontaktinformācijas parādās lodziņi, kur var nosūtīt ziņojumu, ko esmu izdarījusi, bet administrators nereaģē uz lūgumu jau 4 dienas.Neviens kontakttālrunis nav norādīts šai mājas lapai, tikai adrese Baltkrievijā.Lūdzu, ja kāds zin kā var pats dzēst ievietoto sūdzību vai kā vēl var sazināties ar mājas lapas administratoru, lai veiktu labojumus kļūdaini ievietotajā sūdzībā, lūdzu ziņojiet.Paldies visiem labajiem cilvēkiem jau iepriekš.

P Palīdzam citiem 07.10.2014

Atbildes (1)

J Jānis1212 13.10.2014

Nevar sazināties, pats esmu rakstijis, man nikni un nicinoši atbildēja pēc 3 vēstulēm un pasūtīja 3 majas talāk sakot ne nevar neko darīt un nevar dzēst, laikam bez tiesiskas rīcības nevar šīs lapas patvaļu apturēt.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes