jautājums turības absolventiem?

tā kā domāju iet turībā, bet visu laiku māc šaubas. tātad jautājums ir šāds, tie kas pabeiguši turību, kā ir ar darbu pēc tam? viegli dabūt, vai baumas par to, ka darba devēji vispār neskatās turības diplomus ir patiesas vai meli?

L linda123 22.09.2012

Atbildes (3)

M madrid 22.09.2012

Nu cilvēki, nomierinieties tak vienreiz ar šito idiotismu :D Darbu var atrast jau skolas laikā..
Un, ja tu ej strādāt uz uzņēmumu, kas tādu sviestu ņem vērā - vēlu veiksmi...
Nabaga LU akadēmiķiem tad vispār bez darba būtu jāpaliek..

Likumsargs 22.09.2012

Katrā ziņā manā uzņēmumā nav neviena ar Turības diplomu. Pāris gadu atpakaļ bija divi, bet tiku no viņiem vaļā, jo spriežot pēc viņu zināšanām, tad diplomi ir nopirkti vārda tiešajā nozīmē! Tik nekompetentus cilvēkus līdz tam un pēc tam vairs neesmu redzējis!

L linda123 23.09.2012

ir atšķirība turībā mācību un darba ziņā starp tūrisma fakultātes absolventiem un piemēram uzņēmējdarbības beidzējiem? jo cik es esmu dzirdējusi, tūrisma fakultāte tur esot vairāk attīstīta nekā citur?v

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes