Izbrauksana uz arvalstim!

Labdien!Man ir jautajums :Vai Es varu izbraukt no Latvijas teritorijas ja mani nokera ar masinu celu policija un uzlika sodu par brauksanu?Vai nevar gadities ta ka mani aiztur lidosta vai uz valsts robezas?

M martins 27.06.2010

Atbildes (6)

J jj 27.06.2010

protams ka var.

E eesesesesesees 27.06.2010

vot shitaa njeema un nokjeera tevi vienkaarsi par to, ka brauci ar automasiinu. nevis par to, ka paarsniedzi atljauto aatrumu vai paarkaapi kaadus citus noteikumus, bet vienkaarsi par to, ka brauci...hmm, interesanti, man liidz sim likaas, ka lv tas nav paarkaapums, bet tagad laukaa plosaas kriize - mazums kaadus likumus ir pieneemusi..

izbraukt no valsts tu nedriiksti jebkuraa gadiijumaa, likumi tagad ljoti stingri - vai nu arestees un iemetiis cietumaa vai arii uzliks nenormaalas soda naudas, kuras visu dziivi naaksies maksaat...padomaa, vai tev to vajag...labaak iipasi neziimeejies, nekur daudz no maajas aaraa neej, tad arii nepiekers...dziivi saadaa veidaa pakaasiisi, bet vismaz nepatiksanaas neiekulsies...

M martins 27.06.2010

mani nokera bez tiesibam,uzlika tadu palielu,ne nu paldies pa to pasu,labak jau butu nemaz nemeginat,bet varbut ir kada iestade,kur es varetu to uzzinat????uz pasu policiju netik iet,vel uzskatis ka muku.:D

E eseseseseseeses 27.06.2010

nu ko tad tu braukaa bez tiesiibaam, kretiin???!? par dumju esi, lai nokaartotu vai arii par dzersanu ir atnjemtas? jei bogu, tuvumaa buutu - pa muti tev ievilktu!!! taada doma kaa vienkaarsi samaksaat sodu praataa tev nav ienaakusi? taa vietaa sheemo kaa izvairiities un esi pat gatavs uz aarzemeem izbraukt. jebkuraa gadiijumaa ceru, ka tev tas paraads augs un augs, jo ilgaak tu izvairiisies maksaat!

M martins 28.06.2010

kada tev starpiba ka es braucu,tev jau sodu neuzlika!!!!!!!!!
uztraucies labak par sevi

E Eseseseseseses 28.06.2010

nu bet kaadu citu atbildi tad tu sagaidiiji?!!?? to, ka tev uzsitiis uz pleca un pateiks - vai kaads malacis, likumu vienreiz jau paarkaapi, tagad taisie to dariit veelreiz. un ar praatinju tev tiesaam laikam taa pasvakaak, ja nesaproti, ka izvairiities maksaat veel var meeginaat privaatfirmai, bet ne valsts iestaadei - taas tevi agraak vai veelaak rokaa sadzenaas jebkuraa gadiijumaa un nepatiksanas tikai augs augumaa.
un ja negribi dzirdeet atbildes - neuzdod (stulbus) jautaajumus publiskaa telpaa!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes