Īres maksa

Sveicināti!Mēs īrējam dzīvoklī Rīgā. Kā parasti pašā sākumā samaksājām par 2 mēnešiem - 180 Ls. Nodzīvojām mēnesi, samaksājām īres maksu- 90 Ls. Un tagad dzīvokļa saimnieks prasa, lai mēs apmaksājam komunālo rēķinu pilnā apmērā - 65 Ls (no tiem 24 Ls soda nauda). Kaut gan ieprēkšējā mēnesī mēs nodzīvojām tikai 9 dienas. Un vēl dzīvoklis izrādījās ar parādu - pāri pa 300 Ls.Vai īpašnieks ir tiesīgs prasīt no mums pilnu komunālā rēķina apmaksu par tām dienām, ko mēs neesam dzīvojuši šajā dzīvoklī? Un vēl, vai mums tagad ir jāapmaksā viņa (saimnieka) parāds par dzīvokli?

S Sveta 04.07.2009

Atbildes (12)

š šeherezade 04.07.2009

Nu nav jums jāmaksā par laiku,kad neesat tur dzīvojuši,kādas muļķibas?Ja ir oficiāls līgums,tad jau tur visam ir jābūt iekļautam,ja vien...līgumu nav sastādijis kārtējais krāpnieke,kas vēlas jūs apmuļķot,bet ja līguma nav,tad maksājat tikai par dienām,kad esat dzīvoklī dzīvojuši un komunālos pakalpojumus izmantojuši,ko viņš var jums izdarīt,ka nepiekritīsiet viņa stulbajai prasībai???

P pufa 04.07.2009

lasiet līgumu, kas tur raxtīts.

L Linda 05.07.2009

Ja godigs saimnieks un pasi irnieki goda cilveki var sarunat un atskaitit tas dienas nost.Bet irnieki pedeja laika pasi nav cik godigi,varbut pasi esat ko izdarijusi un saimnieks ar jums neies ilgi skaidroties.Uzticeties katram nevar un pec pieredzes sapratu,ka janem laba prieksapmaksa un labas mantas nedrikst atstat irniekiem.

A Aleksai 06.07.2009

Nezinu par šo gadījumu, bet ir cilvēki, kas ķer uz muļķi, cerībā , ka uzķersies uz viņu āķi un samaksās aiz goda prāta. :D
Būs aitas, būs cirpēji.

B Baņkieris 07.07.2009

Saimnieka parāds jums nav jāmaksā!
Pārejam ir jābūt atrunātam līgumā. Vai jūs maksājat par mēnešiem, vai tikai par dzīvoklī nodzīvoto dienu skaitu!

P Pietra 08.07.2009

NAV SVARĪGI, KA TUR NEATRODATIES 9 DIENAS, KĀ MINĒJĀT.
SAIMNIEKS TĀS 9 DIENAS NEGŪST PEĻŅU UN DZĪVOKLIS STĀV DĪKSTĀVĒ, KAS NODARA ZAUDĒJUMUS SAIMNIEKAM.

NO PIEREDZE ZINU, KA VĒRTĪGAS MANTAS BIEŽI TIEK SABOJĀTAS (piem vērtīgs TV), TĀPĒC DROŠĪBAS NAUDA IR, LAI VARĒTU TO PATURĒT MANTAS BOJĀJUMA GADĪJUMĀ.

N nn 09.07.2009

Tu ,Pietra,vai lasiit maaki vai arii smadzenes nav tev iistajaa vietaa?
Nevis 9 dienas cilveks nebija dziivojis tajaa dzivoklii,bet gan otraadi tikai 9 dienas bija dziivojis!
Un izsleedz "CAPS LOCK"! !!

P pufa 12.07.2009

nn

Pietra nepazīst burtus, ja nav "CAPS LOCK", tāpēc arī textu par tām dienām nav sapratusi. esi iejūtīgāks... :))

Z zb 16.07.2009

nn, tu gan esi jokains cilvēks. neklē i-netā kašķi, ja nav ko tev darīt. pietra deva vismaz vērtīgu jurid. kons.

Z zb2 16.07.2009

pufa, un tev ir ar steigu jāiet ārstēties, ja piesienies par neko (par CAPS LOCK) kā grib, tā raksta ...saprati?

Q qqq 03.08.2009

zb2
Mulkis/ke!
Kad pedejoreiz biji psihenee? Kas tevi pis par ko te kaads kaadam piesienas? Iedzer trankvilizatoru! idiot/e...VAI SAPRATIIIIII?........

N Niknais 20.08.2009

Da iepis tam saimniekam ar gludekli pa bashku.Ko tas spraagons var prasit?Man ar taa bija ar veco saimnie-ci...baiga P.... izradijas.Da es vinju nah... pasutiju un vispar neko nemaksaju.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes