Ilgtermina kredits

Vai tik nesameriga summa var katru menesi but,cilveks uz 20gadiem aiznemas banka kreditu 15.tukstosus latu.pamatsumma katru menesi kas dzesas ir 65ls,bet jamaksa nu jau 240ls katru menesi,kas tas par taadam mistiskiem 3reiz lielakam summam.vai var ko mainit.ja atmaksajama summa ir 3reiz lielaka par pamatsummu ko maksa ik menesi?

B BAIBA RUMBA 31.08.2009

Atbildes (3)

S Sudziba 31.08.2009

Rigas Lastadijas internatvidusskola , nau nevienas Kafeijniicas, Lai paeestu skola japeerk uz Nedeelu, vai arri jaiet uz veikalu pa StarpBriiziem.

U Uģis riktigais 01.09.2009

Nav jau brīnums,ka viss tā notiek,jo bankas tā risina savu krīzi.Šodien piegāju pie swedbankas bankomata /karte arī swedbankas/ ,gribēju dabūt 5-citi.Kad gribēju paskatīties konta billanci,tad ieraudziju uzrakstu,ka par to būs jāmaksā! Nu,bļin,tur jau elektronika strādā,nekas nenolietojas, ja paskatos un veru ciet!

A andina 23.03.2010

veletos,sanemt,kretitu,150ls.apmera,ar,terminu,16m

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes