Girtekos Logistika Olainē

Kāds var pastāstīt kā tur visspar ar darbu un algu? Bija tikšanas ar firmas pārstāvi caur NVA kurš ļoti skaisti solija 800-1000euro mēnešī. Atradu tikai atsauksmes par 2010-2013 gadiem, moš kaut kās mainijies pa šo laiku?

M magpie 28.06.2017

Atbildes (3)

O Oļegs Ļitvičenko 17.03.2018

Sveiki...Esmu tur stradajis no 7.novembra 2017.gada lidz 5.martam 2018.gada... Visu algu parskaita uz bankas kontu...alga aptuveni 45-500EUR pec nodoklu nomaksas, ta tad - tirais uz kepas...kaut-ka ta...

Nemelo sīkais ļutausi, Tu nostradāji līdz pirmai algai decembrī un pazudi pēkšņi.

Par algām: Večiem tiešām alga ir ka Oļegs uzrakstīja, bet tas ja precīzi visas dienas nosatradātas, un neviena nav izlaista, tad uz rokas ir tie +- 500 eur pēc nodokļu nomaksas.
Sievām alga ir: minimālais minuss nodokļi.

B BukaisuJanka 17.05.2018

Ņemot vērā Bormanes k-dzes rakstīto, jāpiemin, ka minētā alga tiek izmaksāta vienīgi ja nav bijuši, tā teikt, ČP atgadījumi. Ja tādi ir bijuši, tad droši vari rēķinātie ka alga būs mazāka. Tā, lūk! Un par šādām darbībām iespējams izlasīt šeit: https://www.sudzibas.lv/girtekos-logistika-stradnieku-cakaresana-c10970#c147178 Ne par velti Olainē un tās tuvējā apkārtnē cilvēki zin kas ir kas, tāpēc arī nevēlas tur strādāt. Un vēlreiz, ne jau par velti darbinieki tiek vesti no tālākām vietām kā, piemēram, Jēkabpils, par Jonišķi nemaz nerunājot. Ja vēlaties uzzināt ko sīkāk, droši man rakstat jautājumus uz [slēpt]@inbox.lv

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes