Ginekoloģija

Vai ginekologam ir tiesības nedot slimības vēsturi ja vēlos mainīt ārstu?

P Paciente 03.09.2010

Atbildes (5)

D Dīdī 04.09.2010

Cik zinu tad ģimenes ārsts dod vēsturi:)

J Jūlija 07.09.2010

Man bija tadi pati situacija, kad aizgaju pie galvena arsta vinja teica, ka nevienam arstam nav tiesibas turet pie sevim klnisko karti, un slimibas vesturi, jo tas ir Jusu ipasums, ar ko jus arstes cita klinika

L Laila 10.09.2010

Slimibas vestures un pacientu ambulatoras kartes, pec ministru kabineta noteikumiem pieder konkretakjai arstniecibas iestadei, kura arstejaties. Tas arhiva jaglaba ,apmeram, 40gadus(precizi neatceros). Visa informacija par arstesanos, ja gribat mainit arstu vai kada cita gadijuma tiek izsniegta izraksta veida. TA tas notiek visas normalas arstniecibas iestades un ari no slimnicas izrakstoties nevienam netiek dota slimibas vesture uz rokas, bet izraksts.

S sine 22.09.2010

Nu nekaa,dod ari uz rokas,jo tu paraksties par to,ka es sanemis savu slimibas vesturi-venigais ir jaiesniedz ari jauna arsta pieprasijums pec Jusu ambulatoras kartes-ir divi varianti-vai nu iedod uz rokas vai suuta pa pastu.Nu ja jau tas ieprieksejais arsts taa negrib dot,nu lai tad nokopee,bet nedot nevar-nu kaa,reali ja ir jaseko lidz veselibas stavoklim,piemeram,tev nemitiigi visadas parbaudes,tu tak nevari uztaisiit velreiz,piemeram 3men vecas analiize...Un tur ja ta lieta,ja tu parej pie cita arsta,tad ta nakama iestade ir tavas kartes ipasnieks.

N Niina 16.11.2010

Taisniba tam kas rakstija, ka medicinas kartina ir iestades ipasums. Taads likums! Arsta pienakums ir izsniegt izrakstu forma u/27 laikam. Liela dala gimenes arstu dod slimibas vestures pec pierasijuma vai parakstoties, bet nekad (stradajot 7 gadus polikliinika) neesmu dzirdejusi ka kaads speciaalists atdotu slmibas vestures! Taa luuk miilie, gribat skraidiit un mainiit arstus, tad rekinaties tikai ar izrakstu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes