Darbs

Labdien! Es jau esmu savā esošaja darbā vietā nostrādājusi 8 mēnešus. Vai man pienākas atvaļinājums? Vai darba devējs var mani atlaist no darba , ja man bieži slimo bērns? Man gandrīz ik pēc nedēļas- divām sanak ņemt slimibas lapas, vai tas nekaitē manām darbām?

W waldoniga 31.03.2015

Atbildes (3)

T Tatjana 31.03.2015

Man bija tapat, ja tu strādā oficiāli, mtad tevi nevar atlaist ja tev protams ir zilā slimības lapa, par bērna kopšanu.:) atvaļinājums pienakas 2 ned ik pēc pus gada:)

P peksis76 07.04.2015

Kā tu pati domā - vai tas, ka tu neesi darbā, kaitē tavam darbam? Var jau saslimt, neviens nav pasargāts, bet ik pēc 1-2 nedēļām ir drusku par traku, tev nešķiet? Varēs saprast darba devēju, ja tevi gribēs nomainīt pret tādu, kas reāli strādās, un izdomās kā to likumīgi izdarīt. Un varbūt vajag padomāt, kāpēc bērns tik bieži slimo un novērst to.

C Chelsey 07.06.2015

Ab

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes