darbs uk

Vai kadam ir bijusi darisana ar darba iekartotaju VIKTORU, kurs atsaucas uz GAP PERSONNEL

J janis 23.01.2010

Atbildes (7)

G guntars 24.01.2010

D didzis 24.01.2010

Jā, es ar labrāt gribētu uzzināt vai kādam nav bijusi darīšana ar šo firmu un tās pārstāvi Viktoru??? Taisos braukt, bet baidos iegrābties! Lūdzu pastāstiet, ja kādam ir kāda info!!!

H hghg 24.01.2010

Ja , es ar taisos ar so viru braukt uz UK.bet taa neko neesmu dzirdejis.

A Andris 28.01.2010

Es ar taisos caur viu uz UK.Cik es telefoniski ar viņu runāju,td viņš teica ka nekāda krāpniecība nenotiek,jo viņš savāc te LV.cilvēkus un UK ir pretī cilvēks kas kārto visu pārējo.
Es arī gribētu zināt tā konkrēti vai kādam ir bijusi darīšana ar Viktoru,jo viņš saka ka nodarbojoties un sadarbojoties ar GAP.jau sešus gadus.

A A 11.02.2010

Viktors jau kādu ir iekārtojis darbā? Tiešām vēlētos zināt vai šī persona palīdz vai vnk māna? Lūdzu sniedziet informāciju, ja kāds reāli strādā?!?

A Aneta 03.03.2010

jap man ari interese par 6o cilveku! 6o piektdien cilveeki brauc uz UK caur vinju!
atsaucaties Ludzu!

A Andris 04.03.2010

Slidena liet,jo solit sola ka vis notiks bet apcakare,jazin vieta uz kuru,konkretu adresi jo pukes saksies pes ned vai divam uz patsmitiemdatumiem,ja sikak gribat zinat jazin vieta UK jo mes jau tris cilveki iebraucam auzas caur so VIKTORU

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes