darbs Lielnritānijā

Vai kāds var pateikt kaut ko par darba piedāvājumu. Viesnīcu tīkls PREMIER INN (Lielbritānijā) meklē apkalpojošo personālu - Viesmīļus/es,bārmeņus/es,istabenes,visu kvalifikāciju pavārus un cilvēkus uzņemšanā.sekojošās pilētās Oxford,Leeds un Reading (UK)

D dita 09.07.2011

Atbildes (5)

T ToDita 09.07.2011

Lai kādus darbus arī nesolītu,Latvijas sievietes ārzemēs izmanto vienīgi intīmpakalpojumiem.Tās,kuras atbraukušas stāsta par zemeņu laukiem un viesnīcu mazgāšanu,īstenībā strādā ar otru galu mūsu pašu kriminālas izcelsmes bāleliņu ierīkotajos bordeļos,kuriem pašas sevi jau ir pārdevušas,tiklīdz paraksta šo firmu piedāvātos līgumus.

R rolis 13.07.2011

pILNIIGAAKAAS MULKJIIBAS!!!

T Torolis 13.07.2011

Ja runa ir par īpaši atbaidoša izskata būtnēm,tad tiešām citu darbu kā ateju tīrīšana nv iespējams dabūt,bet tām,kurām vēl ir preces izskats,darbs bordeļos nodrošināts,kā arī peļņa!

N Nadezda 22.07.2011

По поводу первого коментария и того придурка кто его написал чушь это полная! Работа за границей есть все кто с мозгами сейчас там хорошие деньги зарабатывают а не проподают как этот дебил который в первом коментарии написал всякую чуш, видимо тот придурок маминкын сыночек который всю жизнь у родителей на шее сидит а как послали за границу работать так сразу за жопу схватился. Поехал и небось надеялся что там его с открытимы руками встретять в мерседес посадят а будет денги сгребать ничего не делая.

Незря песня есть:

За границею жить просто рай. Хорошо иметь мужа богатого, Спи спокойно, гуляй да рожай!

V victoria 24.09.2011

anglija strada katrs tur kur grib.protam sak visi no minimalas algas-un ari podus kadam ir jatir.nauda nesmird.diemzel ministra kresla viniem pasiem ir kam sedet.un ja tava draudzene aizbraucot tur sev atrada kadu naudigu turku tas tikai tapec ka tu vinai neko nevar vinai iedot sava nabaga valsti.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes