Darba intervija

Vai potenciālam darba devējam ir tiesības neatbildēt kandidātiem par darba intervijas rezultātiem, liekot tam gaidīt vairākas nedēlas neziņā. Kad zvanu uz ofisu, neviens neatbild, uz e-pastiem neatbild. Tas var iedzīt izmisumā - tāda neziņa. . . vairāk kā pusstudnu intervē un pēc tam uzspļauj cilvēkam..Bezspēkā jau padodos, jo izskatās Latvijā daudzas lielas kompānijas rīko fiktīvus konkursus, bet darbā ieceļ savus radiniekus un draugusun pat nevīžo atteikuma vēstuli atsūtīt.

S Samanta 11.08.2009

Atbildes (10)

G gdfgfd 11.08.2009

tas diemžēl ir latvijas uzņēmēju tradicionālais gājiens, pat ja tev vai tu uztaisi sadarbību, arī tas pats - ignorēšana, tikai kad sāk lamāties vai iekrauj firmačam pa muti - tad tik notiek kustība, turklāt tāpēc jau ārzemju uzņēmumi nevēlas sadarboties ar latvijas uzņēmumiem, jo mūsu nabagi iedomājušies, ka ir baigi krutie un visiem viņiem jālūdzas un jālien uz vēdera, sauciet tās firmas un viss būs redzams

F fff 11.08.2009

Ir tads suda kantoris ka SANTA MARIA,tur resnas govis uz parrunam ari no sevim nezin ko iedomajas,intervija uzdod jautajumus pat par kreditu esamibu un daudzumu.Parstavji mainas regulari,jo nevar izpildit uzspiestos napoleona planus,prece netirgojas vispar,lidz ar to darbinieks nesanem labu algu.

S Samanta 12.08.2009

kad beidzot saņemšu atbildi, tad pateikšu, ka stā par kompāniju. Tā ir 'viena no lielākajām LV. Intervija ilga ap 40 min. Jocīgi viņi kā cilvēki, jo viņiem jau es esmu vajadzīga, ja jau aicināja...

A arta 12.08.2009

Ja gaidi vairākas nedēļas tad vari vairs negaidīt,jo parasti atbild nedēļas laikā,ja būtu ieinteresējusi darba devēju tad noteikti jau sen būtu tew atzvanījis,....bet to ka intervē 40.min.,tas jau nenozīmē ka uzreiz esi pieņemta.

D Daina 12.08.2009

parsvara Latvijas uznemumi nirgajas par saviem darbiniekiem,neuzskata vinus par cilvekiem.Pasi nekaunigakie darba deveji ir Latvija.Nekaunigie izspiedeji.

P Pilsonis 12.08.2009

Normāli! Kā tad valsts dara? Tieši tāpat! Skataties, izsludināja konkursu uz "Pasažieru vilciena" valdes priekšsēdētāja amatu, bet iecēla satiksmes ministrijas ierēdņus, kas izlidoja no padomēm un kam ministrijā vietas neatradās! Ar ko tad privāta firma būtu labāka?
TB/LNNK agrāk brauca Šleseram virsū, ka tas visur bāza savējos, bet tagad Gerhards dara tieši to pašu! Ar ko tad viņi labāki? Repše starp citu arī visur bāž savējos!
Konkursus it kā rīko, lai kārtējo reizi aizmālētu visiem acis!

R rojs2 12.08.2009

diemžēl tā dara. visbriemsīgākais, irt, kad tu sūti CV un tev pat neatbild, vai ir saņemts vai nav....

I IlzeJ. 13.08.2009

Jā tā dara Lattelecom, viņi uzaicina uz interviju un nointervē kā čekā, tad pazūd, jo pieņem darbā savus radiniekus.
Zinu no slepeniem avotiem.

Tāpēc, tiem, kas nesagaida atbildi, vajag pašiem doties uz to ofisu un runāt aci pret aci. No tā darba devēji baidās.

R rojs2 14.08.2009

a kāda jēga iet runāt? tāpēc jau tik un tā darbā neņems....

Katram darbiniekam nepieciešama juridiskā palīdzība (pirms/pēc darba līguma slēgšanas), kā arī sava arodbiedrība. Iesaku www.darbiniekuparstavis.lv, [slēpt]@darbiniekuparstavis.lv
Darbinieku pārstāvis.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes