darba iekartosanas agenturas

Sveiki vai kads zin kaut ko par darba iekartosanas agenturu avotu iela 1 riga. vai ir uzticama vai ne? nevaru atrast starp licencetajam tapec jautaju kadam varbut ir bijusi daroshana. ?

K Kristaps 25.01.2010

Atbildes (3)

D dobbels 25.01.2010

Okupācijas muzejā salst apmeklētāji un darbinieki!

D Dasha 27.01.2010

Global work & travel izceļas ar īpaši jauku attieksmi un uz jautājumu par to, kādēļ pakalpojuma cena ir samērā augsta saņēmu atbildi "Ja juus pamekleesiet siikaak,tad uzzinaasiet arii divreiz lielaakas summas,kas tiek prasiitas par shaadu pakalpojumu.Kursh gan ies uznjemties taadu atbildiibu par velti?Tad luudzu brauciet un mekleejiet vai nu viena pati,vai arii atrodiet aghentuuru,kura no katras juusu nostraadaataas stundas nonjems konkreetu %,kaut ieprieksh buusiet braukusi uz turieni neko nemaksaajusi,protams shinii gadiijumaa,juus nedriiksteesiet mainiit ne darba vietu,ne dziivesvietu."

Komunikācija čata formā (bez garumzīmēm, bet tā vietā divi ee vai ii) ir labs līmenis - kā radīt nopietnas kompānijas iespaidu!

Tā kā neiesaku, samērā laba attieksme ir Staff Latvia, plānoju doties caur viņiem uz UK!

Katram darbiniekam nepieciešama juridiskā palīdzība (pirms/pēc darba līguma slēgšanas), kā arī sava arodbiedrība. Iesaku www.darbiniekuparstavis.lv, [slēpt]@darbiniekuparstavis.lv
Darbinieku pārstāvis.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes