Breketes

Sveiki! Taisos likt breketes bet nezinu kur to varētu lētāk un labāk izdarīt!?Esmu daudz lasījusi par klīnikām kas breketes liekot nekvalitatīvi un ļoti dārgi!Vai kāds varētu padalīties pieredzē?un vai ir iespējams likt breketes kredītā?Paldies jau iepriekš :)

A Anna 19.04.2010

Atbildes (2)

A alenka 22.04.2010

Sveika,
Es breketas uzliku Stomatolģijas institūtā (Dzirzciemas iela) pie daktera A. Ābeltiņa un nenoželoju :-) cena atkarīga no brekešu veida, es liku keramiskas tāpēc samaksāju 350 LS uz vienu žokli , vienkaršas dzelzs breketes ir lētākas. Bet vispar tev pašai labāk aiziet uz konsultāciju un tu visu uzzināsi cik tev jāmaksā un cik ilgi tev būs jāstaiga pie ortodonta, kosnsultācijai jābūt bezmaksas (man bija).

Guga 23.04.2010

es arī 2 gadus biju dr.Ābeltiņa paciente,bet liku metāliskās,jo viņas retāk mēdz salūzt nekā keramikas un ātrāks efekts,tik ir bik nesmukākas par keramiku..
maksāju 240 un katru otro mēnesi pievilkšana 10ls

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes