Biznesa augstskola ''Turība''

Sveiki!Man interesēdazī jautājumi par šo skolu.Cik stingri ir pasniedzēji, vai ir iespēja visiem nolikt eksāmenus, kādi ir kritēriji par iestāšanos? (par visām fakultātēm)Vai uzņem ari tādus kuriem valodas nav stiprā puse?Ja man visur ir E limenis, vai uzņems?

J Jānis 15.08.2010

Atbildes (4)

J Jānis 15.08.2010

cik esmu dzirdejis ka ja maksa tad visu var sarunat.

J Jānis 15.08.2010

un vai E/FX der?

F limenis jau laikam toč neder.

I Ilze 17.08.2010

Viss atkarīgs no tā vai gribi mācīties vai tikai atsēdēt lekcijas kā vidusskolā tas bieži vien tagad notiek!
Iestāšanās eksāmeni nav jākārto ,tikai jāsamaksā naudiņa un esi iekšā, bet nav jau tā ka tikai maksā un tiksi pie papīra pēc dažiem gadiem :D
Bez mācīšanās nu necik tālu arī netiek.
Ar valodām ir ok pasniedzēji saprotoši un interesanti , līdz ar to valoda liekas viegli apgūstama. ( Turklāt iestājoties augstskolā tiksi pārbaudīts testā kurš noteiks cik labas ir tavas zināšanas lai zinātu kurā pēc iemaņām grupā likt :)
Runājot par pasniedzēju stingrību : Ir konkrēti kritēriji pēc kuriem ir jāveido darbi , izdari prasīto un viss būs ok .
Kāda gan stingrība var būt starp diviem pieaugušiem cilvēkiem! Gribi dari , negribi sit pakaļu pret zemi!
Ceru ka palīdzēs!!

Z Zane 18.08.2010

Studēju maģistrantūrā. Pēc studijām LU, esmu ļoti apmierināta ar attieksmi, noteikumiem, bibliotēku, materiālu pieejamību internetā utt. Nevar salīdzināt!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes