bezdarbnieka statusa izmantošana

Vēlos uzzināt vai cilvēks var izmantot bezdarbnieka statusu, ja viņš strādā zemnieku saimniecībā par slaucēju. Vai tas ir likumīgi un godīgi???

V valentīnaveipa 09.02.2011

Atbildes (7)

G Godapilsonis 09.02.2011

Interesanti,kuram no tā ir kāds ļaunums?Es jau 12 gadus esmu bezdarbnieka statusā,un nekas.Ar ko nodarbojos,un no kā iztieku arī nav nevienam daļas.Tāpat arī šim cilvēkam,ja grib baudīt bezdarbnieka statusu,lai bauda cik uziet.Laikam jau labāk būtu,ja ietu uz pašvaldību lūgt žēlastības dāvanas,kas tagad Latvijā skaitās lielākais pagodinājums.

G godapilsone 10.02.2011

ir vietas, kur tūlīt jautā, ja kaut kur strādā, tad cilvēkam ir jāuzrāda vieta kur strādā. un tu nevar strādāt ,un vēl saņemt bezdarbnieka pabalstu.

G godapilsone 10.02.2011

ir vietas, kur tūlīt jautā, ja kaut kur strādā, tad cilvēkam ir jāuzrāda vieta kur strādā. Un tu nevar strādāt saņemt algu un vēl saņemt bezdarbnieka pabalstuDB.

H hameleons 10.02.2011

Vēl ko negribēsi. Ja jau reiz tu strādā, tad kā tu ceri saņemt bezdarbnieka statusu? Mūsdienās cilvēki tik grib saņemt visādus bezdarbnieka pabalstus un tik izmantot naudu un paši nestrādāt.

A Aleksandrs 12.02.2011

hameleons tu nu gan esi stulbs :) sanemt naudu un nestradat ir ik katra cilveka sapnis it ka tev ta negribetos :) bet tas ka pie mums strada neoficali un vel sanem pabalstu jau sen nav nekas jauns, tu telekju neskaties pa bez tabu rajdija ka pie mums ir lauzi kas nav stradajusi oficiali kops PSRS sabrukuma.

M Marge 13.02.2011

Tu, skaudīgā Valentīna, celies pati 5 no rīta un ej uz kūti pie govīm, un tad tev nebūs laika skaitīt svešu naudu.
Ja darbs kūtī liekas par maz, pašķūrē sniegu.

G gaodapilsone 27.02.2011

Viņa pirms tam strādāja murmastienes pastā, visus iedzīvotājus grauza, Pirms juta, ka pašai būs no pasta jāaiziet, jau laikus kā žurka iekārtojās fermā. Bet, tā, kā gana nav, vēl saņem naudas pabalstu, bezdarbnieka statusu un lielu piķi par slaukšanu.
Bet, tiklīdz kāds vietējais kaut ko līdzīgu izdara tā tūliņ viss ir noziņots pa telefona drāti

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes