bērnu ķirurgs

Kadas atsauksmes par dr. Juri švekli?

I Irina 03.05.2010

Atbildes (12)

H harijs 03.05.2010

Ha,---Vai tik gaļas kombinātā, kautuvē nestrādāja!? (joks)

T Troja 05.05.2010

Pie viņa neoperējos, bet biju tajā paša nodaļā. Neko sliktu neesmu līdz šim par viņu dzirdējusi.

J jana 06.05.2010

par dr.Švekli - 4 gadus atpalaļ viņš izglāba man dēlu, veica ļoti sarežģītu operāciju, veiksmīgi. Šodien puika ir vesels un dzīvo pilnvērtīgi!

E Evita 09.05.2010

Par dakteri Švekli kā speciālistu nevaru teikt neko, jo izlēmām bērnu pie viņa neoperēt, bet konsultācija pagāja tieši kā pie miesnieka. Viņš pret bērnu un mūsu kaiti izturējās kā pret miesas gabalu un runājot pat acīs neskatījās. Ļoti neptīkami ar šo cilvēku ir runāt.

P pufa 12.05.2010

ķirurgs jau acis neoperē. kam viņam skatīties acīs?!

E edgars 16.05.2010

Tas tik liecinaatu ka labs kjirurgs, jau ne dveeseli operee bet galju... cik diivaini tas neizsklausiitos.....

M Mairozite 11.06.2010

Ārsts ir ļoti labs, zinošs, bez liekām runām un emocijām, sava aroda profesionālis. Manai meitiņai veica sarežģītu operāciju, ar labiem rezultātiem. Paldies viņam!

J Jūlija 16.11.2010

Отвратительный тип. Похож на дохтура из концлагеря. Грубит, перебивает, нужной, даже НЕОБХОДИМОЙ информации на приеме не выдает. доктор Хаус скромно курит в сторонке.

S skudra20 01.03.2012

Mēs ar savu dēlu versamies pie daktera Švekles, jo mums ir problema ar pincīti- priekšādina aug ciet. Bija viena operācija ar narkozi-atvera vaļā ādiņu un aizbraucot atrādities teica, ka tomēr busot jāgriež nost priekšādiņa, bet cik daudz to redzešot tikai operācijas laikā.
Notika otra operācija, pēc operācijas ne ko nepaskaidroja tikai pateica, ka bija ļoti sarežģīti, gajām ar mazo uz toleti asaram acīs čurajam, skatījos kur tad suves, neredzēju, nodomaju varbūt tadas kas pašas uzsūcās, nakamajā diena ejam uz pārsiešanu, dakteris saka, jā te jau atkal vis ir ciet operacija to bija vieglak visu atvert, es viņam prasu vai tad ne ko negrieza? Viņš atbild vai tad jus tur redzat suves, es jau tā nevaru ņemt un griezt nekonsultejies ar vecakiem, es vinam saku, ka mes pedeja vizite tak par to runajam, ka jus skatisieties operacijas laika cik daudz griest visu vai tikai tos retaudus, vina atbilde, bet tad jau jums vajadzeja pirms operacijas pie manis pienakt un pateikt ko mes bijam runajusi, jo es jau ar to gulet neeju, nevaru atcereties kas bija pirms menesa!
Pretigakais ko jeb kad esmu dzirdejusi no arsta, vai tad tiesam nav berna vesture kur tadas lietas pieraksta...pirms operacijas apgaitas laika pat nepienaca un neapskatijas kas tur isti ir ko esam runajusi vizites laika, kas tas par bardaku, tik pat labi vareja nogriezt vai izoperet pavisam ko citu...!!!
Ko man darit bērnam jau bus tresā operācija un atkal teiks to pasu...???

L Lanis 29.04.2013

Nepatīkams, nemāk ar bērniem komunicēt.Vairs neiesim, jo meita teica, ka labāk pie cita.

L leila311 17.12.2013

Par dakteri Švekli nevaru teikt neko labu, bijām ar puiku pie viņa ar locekļa priekšādiņas problēmu, neiejūtīgs, neko nepaskaidrojot, uz bērnu īsti neapskatījies pierakstīja mūs uz operāciju, attiecībā uz kuru man ir divējādas domas, tagad esmu nesaprašanā ko darīt, viens ārsts saka ka nevajag operāciju cits bez jautājumiem nosūta...

E Evita Usāne 20.09.2019

Manam d'elam pirms vair'akiem gadiem dr ''Sveklis izgl'aba dz'iv'ibu ak'ut'a situ'acij'a oper'ejot,Situaciju akutaku padarija dr. Zviedres riciba, kura novilcin'aja laiku ar iekaisu'su apendic'itu tik ilgi bernam esot slimnicaa, k'am'er tas pl'isa un viss saturs nokljuva b'ernam v'edera dobum'a. Oper'et uz'n'em'as dr. 'Sveklis, izdar'ija visu labi, izlaboja ar'i dr. Zviedres pie'lait'aas b'erna dzivibai bistamaas k'l'udas. Varbut ikdienas pie'nem'san'as dr. komunic'e pa savam, protams attieksmei ir ;iela noziime, bet kaa sava tieshaa darba profesionaalis esot uzdevumu augstumos.Paldies dr. 'Sveklim

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes