Bernu aizsardziba no bijušā vīra

Labdien, varbūt kādam ir bijusi analoģiska situācija. Ar bijušo vīru esam oficiāli šķirti, bet mum ir kopējs bērns. Šogad plānoju izbraukt no valsts un uz to esmu saņēmusi draudus (mutiskā veidā) no bijušā vīra, ka lai nesapņoju, jo viņš nedos savu atļauju tam.Jautājums, kā bijušais vīrs, kas nemaksā alimentus, man var aizliegt pārvietoties pa ES vavienību?P.S. Tiesā viņs pat necēla nekādu prasību par aizgādniecību.

D Dagnija 14.01.2011

Atbildes (4)

Eseseseseseseses 14.01.2011

Vai tev tiesaam neskiet, ka saadas lietas ir jaarisina ar juristu un tiesaa nevis tenku lapaa?!
Starp citu, mazajam viira aizliegums izbraukt uz aarvalstiim naaks tikai par labu, jo seit vins vismaz uzaugs normalos apstakljos nevis aarzemees kaut kaadaa pazobelee ar apzinju, ka ir otraas klases pilsonis, apmeklees skolu (ja vispaar apmeklees) kopaa ar kaut kaadaam mistiskaam etniskaajaam gupaam, par kuru ietekmi veelaak vien pati pasausminaaties vareesi..Nekad neesmu sapratusi tos cilveekus, kuri savu dziivi sakaartot nevar, bet apzinaati vel cakaree savu beernu dziivi...

S Sigita 14.01.2011

Labvakar!

Bērnam būs labi tur, kur Jums būs labi. Bet muļķīgos komentārus par otrās klases pilsonību u.tml. neņemiet galvā! Arī mans vīrs pēc šķiršanās man draudēja visos iespējamos veidos. Kad brauksiet ārā no valsts, neviens Jums nekādas atļaujas no bijušā vīra neprasīs. Varbūt vienkārši nekontaktējieties līdz šim ar viņu un viss. Ja viņš cenšas ielausties pie Jums vai draudēt, ziņojiet policijai. Vismaz es rīkojos tieši tā. Turklāt devos uz policiju un uzrakstīju iesniegumu. rezultātā viņam tika izteikts brīdinājums, ka tamlīdzīgas rīcības atkārtošanas gadījumā pret viņu tiks ierosināta krimināllieta. Tas viņu pamatīgi nobiedēja un viņš lika mani mierā.

Vēlu veiksmi!

J Jeļena 15.01.2011

Šo jautājumu labāk risināt ar Bāriņtiesas palīdzību, ja tēvs nerūpējas par bērnu viņam varetu būt atņemtas aprūpes tiesības vai noteikt atsevišķu aizgādību jums.

M mamima 17.01.2011

12 marta izlidoju uz Angliju,nekada tlauja nav vajadziga,iznemot ja kads no vecakiem nav latvijas pilsonis!
to visu varat uzzinat Lidostas Riga info talruni sazinoties ar robezsardzes darbiniekiem!!!!!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes