berns ar alergiju.manam bernam tiesam ir problemas.

luk tam pedejam komentetajam velos pateikt,ka var rakstit tadas stulbas atbildes,ja mans delins tiesam mokas,ludzu kas velas redzet kads izskatas mans delins diendiena rakstat z e mail adresi [slēpt]@delfi.lv,es varu paradit dela bildes.ka var jums nakt prata ka es varetu jokot par savu mazo delinu.pedejam komentetajam nav smadzenu manuprat.

L lida 10.11.2009

Atbildes (5)

A agneta 14.11.2009

es atvainojos bet par ko jūs sūdzaties ? kādam komentētājam? un ko lai mēs tgd daram?

P piekrapta 15.11.2009

ka skatos saja saita tik mak apdirst cilvekus un ja jauta tiesam pec padoma tevi tik nosoda un apdirs.

S Sandis 15.11.2009

shitas tiesham ir viens stulbs webs :) ja kādam uzdod jautājumu tad tev neviens normaali neatbildes kas un kaa, bet kautkaadu hujnju dziis

R rge 16.11.2009

Lida, un ko ar to gribat pateikt, izlasīju iepriekšējo tavu rakstu, bet par ko sūdzaties? gribējat paraudāt te? vai pasūdzēties par kaut ko? tā īsti nesaprotami sarakstījāt, ja atklāti - jūs pat tā kā lielījāties ka nu bērnam ir tāda lieta, ka tagad ārzemēs - bet ko īsti gribējāt pateikt - nav skaidrs

P piekrapta 17.11.2009

paklau tur tiesam nav ko lielities,velejos pakonsulteties ar kadu tiesam gudru personu kas iespejams zinatu kadu veidu palidzet manam delam,varbut kadas tejas vai vardotajas zini ko rge vecaki cilveki ir gudraki nevis tadi ka te ir dazs labs tik ver vala muti un komente to kas nemaz netiek prasits,bet tiek prasits padoms nevis apdirsana.ja nav ko ieteikt tad nav ko rakstit mulkibas.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes