Bēres,ko vilkt?

Svētdien bēres patuvam cilvēkam,ko vilkt mugurā? Drīkst džinsa bikses gaišas? Drīkst melnas,bet ļoti apspīlētas? Svārkus garus drīkst? Ko drīkst,ko nē,piadalieties padomos.

B baiba 12.01.2011

Atbildes (2)

H harijs 12.01.2011

Domājams vienalga kādās, tikai ne pārāk košās. Piespraust kādu sēru zīmi.

Z Zane 13.01.2011

Sveika Baiba!
Pašai ir gadījies divas reizes būt bērēs un kā esmu novērojusi visi cilvēki ģērbjas melnā (viscaur). Tās ir bēres un ir jāpiedomā, ko vilkt un ko nevilkt. Man mamma ir mācījusi, ka nedrīkst vilkt augšējā daļā tādu apģērba gabalu, kas atsedz krūtis vai arī apģērbs ar dziļu dekoltē ( nezinu kapēc, bet nu loģiski, nav nekāds klubs, kur rādīt savus smukumus).
Esmu ievērojusi, ka sievietes parasti ģērbj svārkus ( garākus vai ap celi) vai arī melnas bikses, melnas zeķubikses, melni apavi un melns džemperis / blūze ar augstu apkaklīti. Bet, ja teiksim ir atsegts kakls, tomēr labāk ir apsiet melnu lakatiņu.
Nevienās bērēs neesmu redzējusi cilvēku, kurš būtu saģērbies krāsainās krāsās.
Ģērbjas vienkārši, bet zolīdi! Bez liekiem izgreznojumiem. Bet galīgi vecas drēbes arī nav smuki vilkt.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes