Barikādes

Manuprāt barikāžu dalībnieki ir Latvijas kaprači,jo viņi reāli atvēra vārtus visāmtām nebūšanām,kas mūs pavada veselus 20 gadus.Uz viņu sirdsapziņas ir tūkstoši nosalušo,pašnāvību izdarijušo tautiešu.Kopš brīvības atgūšanas no Larvijas ir aizmucis vairāk cilvēku,nekā gāja bojā Lielā Tēvijas kara laikā,kopā ar deportācijām.Un kā domājat jūs?

C Cilvēksbeznākotnes 13.01.2011

Atbildes (1)

H harijs 13.01.2011

Dalībnieki nav vainīgi! Vainīgi nepareizie deputāti. Tie izputināja valsti.
Man nav skaidrs, kā valsts varēja atdot stratēģiski svarīgus objektus, kā latvenergo, gāze un rūpnīcas, atdot privātās rokās. tāpēc jau arī izput valsts.
Un par to izbraukšanu taisnība. Man ir fobija kur braukt prom, bet ja būtu uz kurieni braukt, tiešām laistos prom. Pašlaik pastiprināti mācos vācu valodu un laikam uz vecumdienām saņemšos un aidā plašajā pasaulē.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes