Autoskola

Labdien! Vai kads zina kur var sudzeties par autoskolu? Es iestajos autoskola, samaksaju 50 eiro un macibam bija jasakas 15 julija. 14 man zvana instruktors un saka ka ir labs laiks un macibu nebus :))) - naciet nakamnedel. Pec nedelas atnacu - durvis atkal ciet! Tagad klausuli vispar necel, nezinu ko domat......

M maus 28.07.2014

Atbildes (4)

K Kuma 29.07.2014

Saktieties vai autoskola ir atrodama interneta kā oficiāli reģistrēta ar visiem reģistrācijas numuriem u.t.t. Ja tā ir kāda no zināmājām autskolām, tad var sākt vienkārši ar autoskolas nosaukuma publicēšanu citos medijos. Aizrakstīt kādiem zināmiem portāliem-savu pieredzi, lai publicē un tādējādi pašai autoskolai sliktāk, potemnciālais kursants atrodot tādu informāciju apdomās par stāšanos šādā autoskolā. Pirms naudas samaksas būtu jābūt līgumam, ja līguma nav, tad atgūt neko arī nevar, pierādīt neiespējami. Es kad sāku iet autoskola, pirmajā nodarbībā sāka ar līgumiem...aizpildījām, parakstījām un tad sāka veikt samaksas ...varēja arī pa daļām...vienu pusi un tad otru .Tas gan atkarīgs no autosskolas. Man paveicās, ka pasniedzējs bija pats autosskolas dibinātājs, līdz ar to atsevišķi varēja panākt dažādas vienošanās.

A aras 11.08.2014

eq

A aras 11.08.2014

Seit var iegūt tris kategoriju tiesibas bez maksas. Bus jamacas 1.5 gads sikak www.kandavastehnikums.lv jaskatas profesija Lauksaimniecibas tehnikas tehnikis. Paldies!

L Lena1251 23.10.2014

Gribu sūdzēies par Salaspils autoskolu vienīgo VZLK divi vīrieši (viens no viņiem īpašnieks) bez valsts valodas zināšanām pasniedz teorijas stundas un braukšanas nodarbības.. briesmīga attieksme- vienkārši, nepilda grāmatiņu, saka ka pēc izjūtām to darīs kad būšu gatava tad arī laidīs uz eksēmenu, viens no instruktoriem vispār neko neskaidro tik "gaziku, gaziku " :D un galvenais ka sūdzēties arī nav kur par tiem dokumentiem, jo viņi ir draugi :D tads uzņēmums no 3 cilvēkiem normāli kāš naudu...
NEVIENAM NEIESAKU

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes