Autoskola Mustangs- miljoniem Dāvanu kartes ?

Visi interneta portāli pārpildīti - ar autoskolas Mustangs Dāvanu kartēm. Varbūt kāds var atmaskot šo afēru ?

A Alise Krasta 22.08.2010

Atbildes (5)

Z Zara 24.08.2010

это зависть конкурентов?

M Mishka 24.08.2010

Par šīs skolas "slavu" jau manuprāt ir iformēti bērni bērnudārzos , patiešām kā jau rakstītājs informēja.. afēras seko afērai, nu šobrīd tiešām pamanāma ir ķeršana uz sadrukātām dāvanu kartēm.., izplatītāju tīkls, cik zināms ir skolas brutālās sekretāres, lai jums izdodas , katrs ir tāds kā ticis audzināts, tikai ieteikums KLIENTIEM būtu- NEIEKRĪTIET !

E Egils 25.08.2010

Patiešām piekrītu, šeit vajadzētu acīmredzot griezties policijā !

Z Zara 25.08.2010

Ja ja obligāti vel prezidentam uzrakstiet par šo afēru :D

V Vērotāja... 20.09.2010

Autoskolas Mustangs "Dāvanu kartes" vakar Ķengaraga māju dzīvokļos pastkastītēs - kaudzēm, pie tam visādas dažādas, ar dažādiem derīguma termiņiem, bet tad palasīju internetā, ka pašas autoskolas sekretātes arī nodarbojas ar savu skolas klientu muļķošanu- iemanoties tās vēl par naudu notirgot, tādējādi iemānot - vissliktākajā Rīgas autoskolā- NU TO TAČU ZINA VISI ! Kauns !

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes