Autoskola KRISTINE

Autoskola Kristīne reklamē zemūdens maxajumus, taču par maxajumiem ne kvītis, ne kases čeku, pēc draudiem tik negribigi izsniedz,,,

R RUTVARS 27.11.2009

Atbildes (28)

A ANNA 28.11.2009

Kāda tieši,tādas ir vairākas,zinu Rīgā vienu,tur viss ir kārtībā un nekās nesaskaņas nekad nav bijušas,ko saka ,to dara,es kā audzēkne tikai varu ieteikt šo skolu:)

R RUTVARS 03.12.2009

Aj Anna, par to pašu Rīgā, Merķeļa ielā iet runa !!!!! Neieteiktu gan nevienam, man jau tās kvītis vajadzēja atmaksāšanai, vispār tajā skolā Valsts kontroles iestādēm būtu daudz ko darīt !!!

A ANNA 05.12.2009

Nu nezinu gan par ko tāda brēka,es maksāju visu caur internetbaku un visu varu nokārtot,izņemt izdruku no bankas un nekas viss rullē.Manā grupā kas maksāja skaidrā,pati redzēju kvītis tika izsniegtas.Nu tad jau Jūs Rutvar nezināt,kas ir sliktas autoskolas,šeit visu man paskaidroja,neapmānija,laipna apkalpošana un vadībai nav vienalga kā mums iet.

A ANNA 05.12.2009

Nesapratu vēl vienu lietu par tiem zemūdens maksājumiem,nevienam no mūsu grupas nebija neviens lieks santīms jāsamaksā,ko reklamēja autoskola,to arī mēs visi samaksājām,nesaprotu par ko šeit vispār raksta?

V Vika 16.12.2009

Ko var muldeet :D, viena no labaakajaam autoskolaam, kur neliek maksaat neko lieku nav visaadas sleeptas izmaksas!!!!
Laba autoskola!!!!!!!!! !

S Sanita 20.12.2009

Taisnība, par kvītīm - nesniedz, apmācību pasniedz sieviete - galīgi garām, braukšanu arī sieviete (monstrs) vispār neko no viņas saprast nevar. Apmācība arī dārga citās skolās lētāk, par braukšanu nerunājot - nekur tak vairs pa 10 ls nemāca.

K Kristīne 21.12.2009

Nu paldies meitenes un zēni,ka atklājāt manus mīnusus,jo mēs visi esam cilvēki un no kļūdām mācāmies,kāpēc Jūs savas pretenzijas nenākat un man personīgi nesakat,es Jūs uzklausītu un kļūdām mācīšos,nav jauki to publiski pacelt un tādā veidā savu neapmierinātību parādīt.Es neko mainīt nevaru,ja Jūs man neko personīgi nesakat,nu žēl.

R Ritvars 22.12.2009

Kas tur ko teikt, ja jau tāds nieks, ka čeki jādod nav skaidrs, kāda var būt runa, sasmējos par to ka tipa tagad savu kļudu sapratu un čekus došu, neejiet tur, ja jau pašā sakumā šādi krāpjas - autoskola Kristīne krāpnieki un blēži.

K Kristīne 27.12.2009

Ceru,ka zini ko raksti Ritvar,jo paskaties pats uz sevi,ja jau savu vārdu nemāki pareizi uzrakstīt.Otru apmelot var tikai tad ,ja pats esi tīrs un balts.Man nekad neviens dzīvē nav draudējis un turpmāk netaisos neviena priekšā sevi attaisnot,jo šiem meliem nav pamata,ja kāds tic,palīdzēt nevaru.Vismaz tagad zinu,ka esmu dzīva,ja jau par mani raksta.

R Rimvars 05.01.2010

Atraduši ko salīdzināt pareizrakstību ar tik būtiskiem pārkāpumiem uzņēmējdarbībā (čeku nedošana), galīgi garām skola, ja kaut ko konkrētu pajautā pasniedzējai vai instruktorei - saprotamu atbildi nevar saņemt, vispār daudz ko varētu pastāstīt, ja iesiet paši sapratīsiet!

A Agnese 05.01.2010

Interesanta diskusija,palasījos un man ļoti iepatikās.Ja nav ko apspriest,tad ņemās ap to kur nav ko apspriest,es mācījos taja skolā un beidzu līdz ar teorijas beigām,esmu ar tiesībām,ma patika,visu var sarunāt,čekus es dabūju,pat nebija runa par to,ka nedos,pasniedzēja pat pēc beigām sniedza bezmaksas konsultācijas,super!Pameklē vēl Rīgā kur 7.nedēļās var tikt pie tiesībām,bez liekām izmaksām un smadzeņu skalošanas?
Ja paši nemācamies,tad meklējam vainīgos apkārt.

Z Zemzars 06.01.2010

Par to sarunāšanu točna visu var sarunāt gan eksāmenu gan pārējo tikai jāsapiķo

V Vika 07.01.2010

Too Rimvars vai kaa tevi tur!
Ja pats esi dunduks, tad taads arii paliksi!Nekaadu kraapnieku un bleezzu tur vispaar nav!
Vajag maaciities passam un tad arii neviens nebuus vainiigs , ka nevari tiesiibas dabuut!
Gribeetu redzeet, kas tad peec tavaam domaa ir pati labaakaa autoskola!?!

Par sso autoskolu varu teikt tikai to labaako, nekaadu probleemu, nekaadu ccakareessanos utt. Un iemaaca visu kaa vajag!

Too Sanita vajag maaciities, nevis te kautko muldeet, monstrs un pilniigi garaam laikam esi tu, ja jau tiesiibas veel nav kabataa :D. Gudriissi, maaciities un veelreiz maaciities!!!!

J Janis V. 08.02.2010

Šaubīgs kaktu kantoris ! Neieteiktu gan !

K Kate 12.02.2010

Kāda ziņā šaubīgs?Paskaidrosiet, lūdzu, sīkāk?

Z zane 14.02.2010

Puisis vārdā Jānis V. izskatās ka vienu un to pašu tekstu raksta visām autoskolām,jo es arī meklēju autoskolu un redzu,ka viens un tas pats komentārs zem visām autoskolām,laikam,jau pabijis visās,ka tā raksta,bet varbūt,interneta tārps,kam nav ko darīt:)
Nezinu ko par šo autoskolu saka,bet man saruna patika ar meiteni ko runāju un es pieteicos,pateikšu kā gāja vēlāk,jo izlēmu iet jaunā autoskolā,varbūt,nav tāds kolhozs,kā tās lielās un vecās,gribu ko jaunu pamēģināt!

V Vika 16.02.2010

Nekaads ssaubiigs kantoris tas gan nav !
Teoriju noliku no pirmaas reizes gan autoskolaa gan csdd un braukssanas eksaamenu csdd noliku no pirmaas reizes!

Esmu ljoti pateiciiga, ssai autoskolai, ka tagad pati varu braukaat pie stuures !!! :)))

N Nepāķis 28.04.2010

Riktīgas pāķu bābas tur māca

K kristine 21.05.2010

nu ko var dirst..( es atvainojos) tie visi kad te kautko dirs par kristines autoskolu laikam sen nav dabujuši un te tik savas dusmas izliek ...:D

e sari tuit beigsu so skolu un ari visus teorijas eksamenus noliku ar pirmo reizi ..ja jau tadi idijoti esat tad brauciet ar sabiedrisko ....:D tadiem stulbenjiem ka jums kas te dirs ta pat tiesibas neredzet ...

A aliina 30.05.2010

es tieshaam esmu mazliet shokaa..palasot shos komentaarus:)
pirms iestaajos autoskolaa Kristiine..maaciijos citas pilseetas autoskolaa(sakaraa ar dziivesvietas mainju to nepabeidz) taapeec man ir ar ko saliidzinaat.
Un man tieshaam ir tik pretiigi lasiit..ko raksta kkaads idiots..un varu galvu likt kjiilaa..ka veel dazhi komentaarinji ir vnk konkurenti..taapat kaa esmu par savu darba vietu te pat lasiijusi:D

kaa vispaar kristiini var nosaukt par monstru ..tik laestiigs cilveeks..straadaa no riita liidz pat veelam vakar ..meegjina nevienam braukshanu neatteikt..un ielikt tam eertaa laikaa..pie vinjas naak arii no citaam autoskolaam jemt braukshanas stundas..jo tada attieksme kaa kristiinei ..citaam autoskolaam diezvai buutu ko likt pretii..
nekaadas bljausanas..nevienu nenoved liidz asaraam9kas biezhi redzeets citaas autosk.) ,,es varu turpinaat ilgi u dikti..es eju maaciities tiesaam ar prieku..

un runaajot par tiem chekiem..
es atnaacu uz autoskolu..un man uzriz arii izsniedza kviiti..taa ka miiljie cilveeki..mazaAk dirshat..
p.s. da i vispaar nekaD visiem nebuus pa praatam kkas viens, bet citiem kas shobriid dara izveeli..IESAKU (shii skola tieshaam atshkjiraas no citaam autoskolaam ar attieksmi..)

un un starpcitu..par ko man braukshanaas naak smiekli..skatiities kaa citu autoskolu instruktori..smuki velk laiku..apstaajaas uzpiipeet..vai saseedia vairaakuS cilv.reizee.. vai veel labaak.staav korkjos..itka nevar izveeleeties citu marshrutu,pie Kristiines taa nav :)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes