Atsauksmes par biznesa ideju konkursu "Ideju Kauss".

Kādas ir Jūsu atsauksmes par biznesa ideju konkursu "Ideju Kauss"? Vai esat tajā piedalījušies, vai ir piedzīvota kāda vilšanās (nerunājot par to, ka noraidīta pati jūsu biznesa iecere)? Personīgi man ir dalītas jūtas: no vienas puses apsveicama iespēja ideju gjenerēšanai, no otras puses- saņemts ļoti virspusīgs un aprobežots to izvērtējums (tik pat labi es savu ideju varētu aprakstīt kādā interneta forumā, un saņemtie komentāri, iespējams, būtu lietderīgāki par "Ideju Kausa" ekspertu sniegumu). Varbūt šis konkurs ir aizsegs ideju nosmelšanas iespējai kādai trešajai personai par labu?

K Kriss 17.08.2010

Atbildes (2)

H harijs 17.08.2010

Tā vis drīzāk būs! Es biju starp paziņām, kas saprot no minterneta lietām, ieteicu dažu ideju, ko gribējās realizēt. Pēc kāda laika mana ideja jau funkcionē. Labāk nevienam neko neteikt un lēni bet neatlaidīgi iet uz savu mērķi.

D Dalībnieks2023 14.11.2023

Mana pieredze. Noprezentējot ideju, žūrijas pārstāvis pateica, ka viņš jau esot šādu mēģinājis un nav izdevies. Pēc tam skaidroju, kā es plānoju panākt to lai izdotos, viņš atbildēja - Neticu.
Ar intresi sekošu rezutlātiem, kāda ir tās pirmās vietas ideja.
Žurija manā skatījumā nekorekta. Bet saprotu ka tur kā iekrīt, visiem nav viena un tā pati žūrija.

+ Jāmāk ļoti sava ideja iepakot 5min prezentācijas laikā, jo neko daudz nevar paspēs izstāstīt 5min. Jābūt kaut kam unikālam.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes