ar kuras firmas starpniecibu ir visdrosak braukt stradat uz arzemem?

loti velos braukt stradat uz arzemem bet nezinu kadu firmu izveleties lai brauktu!tagad ir tik daudz firmu un tik daudz krapnieku ka galva griezas rinki!iesakiet ludzu kadu firmu caur kuru jus braucat vai jusu pazinas un draugi

J jelenap1987 06.12.2012

Atbildes (3)

L lipman 06.12.2012

Visas firmas ir krāpnieki. Ja zini svešvalodu, tad reģistrējies Eures mājaslapā un kontaktējies ar darba devējiem.

A antra.m. 11.12.2012

Ir arī labas firmas, bet izvēlies tikai tās, kuras piedāvā darba līgumus no darba devējiem jau šeit! Ja nevar nodrošināt ar darba devēja parakstīto darba līgumu (ar visām garantijām), tad ir krāpnieki!

M mepha 21.12.2012

Pēc pieredzes saku, jābrauc ir BEZ firmas.. Labāk to iekrāto naudu paņemt līdzi.. Vislabākais variants ir braukt pie kāda pazīstamā un meklēt darbu/dzīves vietu uz vietas.. Tiesa gan, ieteicams pirmstam internetā painteresēties vai vēlamais darbs vispār ir pieejams.. UN - ir JāZIN valoda (savādāk ārzemēs tikai pazemos)..

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes