anglija āboliem

vai Anglijā var piespiest strādāt virstundas sesdienas svēdienas un par virstundām nemaksāt kāpienākas vai nemaksāt vispār kur var saņemt par šo tēmu informāciju

G gatis 07.10.2009

Atbildes (5)

V Vadims 07.10.2009

Darba deveji var izdomat, ko vien vinji velas! :) Oficiali, protams, tas nav - ja taa notiek, ja vien neesi parakstijis kadu ligumu, kas to pieljauj! :)

B bikse 07.10.2009

nu... tas tev jāprasa Anglijā tiesību aizstāvjiem.

B bikse 07.10.2009

Vai tu tikai Kentā ar tiem āboliem nestrādā?

A albis 10.10.2009

par āboliem jājautā garausim zaķim kam dēlēni četri un meitiņa Peciņa.tas peldēja uz baļķa pēc āboliem uz Angliju kā tikai tavam priekšniekam nesanāk tā kā tam vilkam.paskaties jūtubā Ābolu maiss.tikai raksti krieviski un krievu burtiem.(pamācoša multenīte kā ir ar tiem viesšešķorkām).

M Meitene 10.10.2009

Ir darbs-slikti, nav darba-atkal slikti. Par daudz darba-slikti, par maz darba-atkal slikti!!! Tad reiz opredelitesj ko Jūs gribat!!!! Vari jau sapūt LV neko nedarot.... Labi zinu, kā ir strādāt ābolos, bet nu sūdzēties....

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes