Aizdevums privātpersonai

Sveiciens visiem,vēlējos dzirdēt viedokli un citu pieredzi par aizdošanu privātpersonām. Redzu, ka ir pilns ar sludinājumiem, kur cilvēki meklē naudu un gatavi maksāt jebkādus procentus, uz jebkādiem nosacījumiem. Man ir iekrājusies lieki lati un labprāt liktu tos lietā kādam aizdodot ar procentiem. Lūgums cilvēkus, kuri šādā veidā ir aizdevuši un aizdod, padalīties pieredzē- kā ir ar maksāšanu, kavēšanu, aizmukšanu uz anglijām, atgūsanu caur tiesu un kādi citi faktori? Labprāt uzklausītu visus viedokļus.

A antonss1 27.12.2012

Atbildes (4)

Olga Bite 08.01.2013

Bez hipotēkas vai ķīlas aizdot nav vērts!
Tas nu ir pārbaudīts fakts!
Ja kāds tik ļoti vēlas aizņemties un tik pat ļoti pārliecināts par atgriešanu( sākumā:)) tad lai ir gatavs arī ar kaut ko riskēt, ja nē, tad vēlāk, kad darījums nebūs izdevies ( aizņēmējam), tad no savas mantas vai īpašuma neviens arī vairāk negribēs šķirties.
Tāda mana pieredze. Ceru kad noderēs.

M Mazasune 12.01.2013

Pieredze ļoti negatīva - aizdodot privātpersonai, risks ir ļoti liels, pat ar parādzīmi uz rokas. Kāds nebūt ne vecs aizņēmējs - gejs pēkšņi saslima un ātri nomira, bet, neskatoties uz visai iedspaidīgiem nekustamiem īpašumiem, viņa mantinieks gejs neko negribēja dzirdēt par parādu, tiesa ilga vairākus gadus, persona ātri visu mantoto nopārdeva, slēpās, mainīja dzīvesvietu (personas meklēšanas izdevumi paliek tikai paša aizdevēja ziņā)un galu galā, neskatoties, ka tiesas lēmums bija pozitīvs (katru mēnesi tiek niecīga summa atvilkta, visādos veidos cenšas nomelnot aizdevēju, meklējot jebkuru kompromātu, jebkuru apmelnojumu, lai nomelnotu aizdevēju, viņš pat gatavs rakņāties miskastē, lai kaut ko atrastu un aiznestu to publiskā telpā - uz avīzi, TV u. tml., mēģina draudēt, iebiedēt un izdomāt nezin ko.

K kkasparss 25.01.2013

Kas šitie pa tadiem aizdevējiem?

L lllllll 12.11.2013

sveiki, vai varat atsūtīt savu e-pastiņu ?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes