Air Baltic

Sveiki! Domaju uz Ziemassvetkiem lidot uz Iriju!Ar mazu suniiti =] - vinai bus novembri gadins, vina sver - 740gramus, cips ir uztaisits, eiropas pase, un potes ari! Ka, lai vinu labak parvadaaju, ka bagazu, salona, vai ka?? Kaa Jums liekas?

B Betiy 26.10.2009

Atbildes (6)

L llll 27.10.2009

nu es teiktu, ka lidmassiina atavu suniiti diez vai njems ... taatad jautaajums atkriit... Ja taa buutu cita valsts nevis Anglija un IIrija, tad salonaa, protams, parasti tak lielos stutee buurii un ved kaa bagaazzu :)

D d 27.10.2009

llll , nesapratu kādēļ raksti "lidmassiina atavu suniiti diez vai njems" ????
Betiy, iesaku Ieiet airbaltic mājas lapā izasīt informāciju un izvēlēties sunim piemērotāko... Tik mazu suni droši vari ņemt salonā, tikai atceries, ka nepieciešams iegādāties suņu kasti, kura ir atbilstoša izmēriem, respektīvi, lai vari palikt zem priekšā esošā sēdekļa, jo citur Tu viņu turēt gan nevarēsi.... Bagāžas nodalījums, kurā pārvadā dzīvniekus ir piemērots, bet temperatūra tur tomēr nav tik augsta, kā arī ir tumšs un skaļš, Tavs mazais sunītis varētu izbīties... :)

S suske 29.10.2009

Īpaši dzīvnieku pārvadāšanas noteikumi ir spēkā lidojumiem uz/no Lielbritānijas, Īrijas un Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

Lidojot uz Lielbritāniju/Īriju/Apvienotajiem Arābu Emirātiem:

dzīvniekus atļauts pārvadāt tikai kā kravu;
nav atļauts pārvadāt dzīvnieku lidmašīnas salonā, kā arī nodot bagāžā.
Lidojot no Lielbritānijas/Īrijas/Apvienotajiem Arābu Emirātiem:

nav atļauts pārvadāt dzīvniekus lidmašīnas salonā, izņemot suņus pavadoņus;
ir atļauts pārvadāt reģistrētā bagāžā vai kā kravu.
Papildus informācijas:

http://www.defra.gov.uk/animalh/quarantine/PETS/index.htm (Lielbritānija)
http://www.agriculture.gov.ie/index.jsp?file=pets/travel.xml (Īrija)

S suske 29.10.2009

prieksh tam ir domatas majaslapas ar pilnveertiigu informaaciju, nevis pasizdomaati noteikumi... iesaku domaat logiski

G Gita 29.10.2009

jebkurā gadījumā iesaku pirms lidojuma sīki un smalki izpētīt visas aviokompāniju prasības, tās valsts noteikujmus, uz kurieni lidojat un arī mūsu pašu likumus. tas noteikti ir mazāk sāpīgi un resursietilpīgi, nekā piecos no rīta ierasties lidostā un uzzināt, ka kaut kas nav kārtībā un nekur neaizlidot. tad maksāt par biļešu maiņu un vēl bojat nervus sev un visiem citiem! nopietni saku!

G gopņiks 29.10.2009

kāpēc tu 740 gramīgu sūdu par sunīti sauc???

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes