Administracija

Kapec administracija neatbild uz jautajumiem?

J Jānis 10.09.2009

Atbildes (22)

I IneseAndrelevska 10.09.2009

Labdien!

Izlasiju par sevim bargu sudzibu, ka ari apvainoju sievieti ar lidzigu vardu, kas jau strada caur manu firmu, paslaik mani juristi nodarbojas ar sis lietas risinasanu, esam pilnigi nevainigi apvainoti, tapec ludzam Jusu palidzibu, atklat sis personas datus, ja vajadzes musu juristi nosutis uz policiju pieprasijumu, sis personas datiem.

Ceram uz administracijas atsaucibu!

Ar cienu,
Inese Andrelevska

O oskars 10.09.2009

Sūdzības.lv nav atbildīgs par ievietoto informāciju.

A Agnese 10.09.2009

Kādus gan personas datus no šejienes var gribēt izdabūt, ja šeit pilnīgi nekādi personas dati netiek uzrādīti un kā minēja Oskars, ka šis portāls nav atbildīgs par ievietot informāciju.

P pufa 10.09.2009

Inese, Jūs ar elementāru pareizrakstību un savu galvu, laikam, esat uz "Jūs".

I Inese 10.09.2009

Datus, kurus uzrada cilveks, kad apstiprina sniegto informaciju, ta jau ir kriminala lieta, ja katram trakajam atlauj spaidit pogas, nez kur mes ta nonaksim, ne mes , bet Jus milie Latviesi!
Ja neviens neparko nenes atbildibu!!!

Ar cienu,
Inese Andrelevska

A Agnese 10.09.2009

Ko apstiprina? Tikai ierakstīto vārdu? Bet to jau var no pirksta izzīst :D
Krimināllieta?! - un ja nu bērns te uzraksta, ka viņš ir neapmierināts, kā viņu apkalpoja RIMI veikalā, vai par to viņu lieks cietumā :D

G Gunta 10.09.2009

:D tiesi ta, Jus priecajieties par katru sudu ,kurs terorize cilvekus, jo Jums Latviesiem patik dzivot sova, Jums no realitates ,ka lidz Kinai! Galvenais lai kads ,kadu apkakatu un tad Jus gustiet sirdsmieru!!!

A Agnese 10.09.2009

kāds sakars te apkakāšanai ar personīgajiem datiem? :D

A Agnese 10.09.2009

jums pašiem smiekli nenāk rakstot frāzi - "Jums Latviešiem" ?:D
Un kas tad esat Jūs? Tādi paši vien letiņi esat :D

I Inese 11.09.2009

Ko Tu Agnesit gudro telo, katrs cilveks pienem tadu nacionalitati kadu velas , bet protams Jums jau tas nav saprotams, jo tas rocinas darbam pa isu ,un galvina pa lielu no gudribam, ka par citiem nirgaties!!!
Labak butu padomajusi ,kas Jums latviesiem draud, ar tadu attieksmi, tas punktins uz zemeslodes varda Latvija ir paklauts iznicibai!

C cilvēks 11.09.2009

Ak, Dievs, Inese, ko murgo? Labāk būtu padomājusi. ..Ne Tev noteikt ko kādam domāt un ko nē! Ja Tevi tas uztrauc, tad arī pati domā! Arī Tu esi LATVIETE un netēlo te baigo ārzemnieci. Besī ārā, ka muld ne pa tēmu un arī tādi paši latvieši, kā tie, kas te viņus noliek...Ja Latvija ir punktiņš uz zemeslodes, kurš pakļauts iznīcībai, tad tas notiks ari bez tā, vai Tu te moralizēsi par vai nē.

I Inese 11.09.2009

Ak, Dievs, cilvek, ko murgo? Cerams, kad tadi ka Jus, kopa ar to punktinu izputesiet!!!!

Latvijas suni!!!

A Agnese 11.09.2009

Tikai patiesība aizvaino.

/Napaleons/

E Edis 11.09.2009

Līks nosmējos lasot tās "Ineses" tekstiņus - nepatiesi apvainoti, mani juristi, kriminallieta - bla bla bla. Nu tik tiešām nesaprotu, kur tādi rodas, no kādām alām šie izlien? Ar tādu valodas lietošanas līmeni nebrīnos ka šo tantuku un viņas firmu apciemos dažādas valsts iestādes.
"Ar tādu attieksmi..." nu bļāviens ar tādu attieksmi ne jau Latvija iznīks kā punktiņš, bet viņa pati.
Klau nu ja nepatīk sabiedriskais viedoklis brauc tik atpakaļ "na rodjinu" tur Tevi "gaida".
Man patīk vārdiņš "Kinai" - kas tas par zvēru? Nabaga neaptēstais cilvēciņš, parasti truliķu mazliet žēl paliek - daba apdalījusi ar smadzenēm, bet šai gadījumā, labi vien ir būtu tai kaut mazliet saprāta uzspridzinātu vēl pati sevi un atstātu bedri Latvijas zemē, nedod Dievs vēl kādu līdzi paķertu. Tāka ej mājās ar savu aizvainojumu un padomā.

I Inese 12.09.2009

Izkatas ,kad kadu izsalkums moka!!!!!!!! Skaties Edi, kad no skaudibas vel pats uzspragsi, Latvija jau ta sudu pietiek!!!! :))) Edi , ej labak pagulet, beidz tantuku mocit!!!! :))))

A albis 13.09.2009

pareizi- naivums apdirsa i h... na ņih nosprāgsi un visi aizmirsīs.

L laura 14.09.2009

Man ar tā saucamo Inesi bija saķeršanās, jo gribēju braukt strādāt, bet, kad pajautāju, kāpēc sākumā visu neizstāstīja ar kādu naudu jārēķinās, tad sāka man ,,braukt virsū,,. Es esot visu pieradusi sa
ņemt par velti , par letiņiem un saviem juristiem arī minēja. Tagad atkal meklē lētticīgās , kas uzķertos uz viņas izmesto makšķeri.......

I Inese 14.09.2009

Ah ,tad tu esi ta pargudra Ineta Cirule, kura to neslavu cel, kura visu braucienu meitenem izbojaja ,ka nav kauna, kur tadi parsziti rodas, vinu redziet damu pa velti darba vajagot iekartot!!!
Negribi nemaksa, sedi Latvija pa 150,-Ls ,ko te visiem stasti mulkibas!

L laura 15.09.2009

Nav ko satraukties, ja viss ir godīgi. Nevajag visu laiku mani apvainot , jo par tevi jau neskaitāmie komentāri bija sākušies kopš es tos izlasīju. Labi vien ir , ka nenoticēju afēristei un esmu priecīga, ka neaizbraucu vergot tev...... Nezinu, bet tev ir sakāpis galvā, un nemaz tik labi laikam neiet. Bet prieks par tevi, ka esi uzlabojusi savus ievietotos sludinājumus. Prieks skatīties un tāds vilinājums - tūlīt skriet uz to Vāciju. Bet gan jau arī tādi lētticīgie aizbrauks arī.

E EDiteBriksa 15.09.2009

Gribu pajautat vai ir iespejas ar jums parslegt ligumu ja nespeju samaksat uz konkretu summu katru menesi, Savadak mani dzena pardnieku kompanijas un pieprasa samaksat visu bet es to reali nespeju. ar Cienu

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes