www.sudzibas.lv Podoloģijas Akadēmija Slikts serviss, neārstē efektīvi

Podoloģijas Akadēmija - Slikts serviss, neārstē efektīvi

Sliktākā medicīnas iestāde, kādu jebkad esmu apmeklējusi. Šodien ar saviem mazgadīgajiem bērniem ierados uz pierakstu Podoloģijas akadēmijā. Neskatoties uz to, ka bijām ieradušies noteiktajā laikā, vairāk nekā 20 minūtes pavadījām uzgaidāmajā telpā. Kad devos pie reģistratora noskaidrot situāciju un pārliecināties, vai mūsu ierašanās ir atzīmēta, darbinieks manu bērnu klātbūtnē sāka uz mani kliegt, izrādīt agresīvu žestikulāciju un apvainot. Viņš apgalvoja, ka privātajās klīnikās nekas nenotiek pēc pieraksta laika un šāda kavēšanās esot „normāla prakse”.

Kad lūdzu iespēju runāt ar vadību, atnāca ārste, kura turpināja uz mani paaugstinātā tonī bļaut, demonstrējot necieņu un neprofesionālu attieksmi. Šāda izturēšanās pret pacientiem, īpaši bērnu klātbūtnē, ir pilnībā nepieņemama.

Turklāt mūsu līdzšinējās vizītes šajā iestādē nav devušas nekādu risinājumu – bērna kārpu problēma nav uzlabojusies, drīzāk tikai pasliktinājusies. Ņemot vērā neprofesionālo komunikāciju, agresīvo attieksmi un neapmierinošo ārstēšanu, uzskatu šo iestādi par vissliktāko klīniku, kādu jebkad esmu apmeklējusi.

S