SIA "Latta", Ventspils autoostas bistro - Slikts serviss, nekvalitatīva pārtika

Pasūtot pārtiku, netika izsniegts čeks, par ko es parasti neuztraucos, taču šos gadījums bija absurds. Tiekot pie savas porcijas, pārgriežot kotleti, atklāju, ka tā ir jēla un iedevu porciju atpakaļ. Saņemot otru porciju ar jaunām kotletēm, pārgriežot nekas nebija savādāk. Piegāju pie viesmīles Līgas vārdā, kā vēlāk uzzināju, kura man uz tiekumu, ka kotletes ir jēlas atbildēja, ka tās neesot un sāka man stāstīt kaut ko par tās ārējo paņēmēju, kaut gan runa bija par iekšpusi, kura nebija kārtīgi izcepusies! Kā izrādījās, kotletes bija sasaldētas un liktas mikrenē, kā rezultātā nav brīnums, ka tās nebija kārtīgi izcepušās. Par lielu izbrīnu, kad pajautāju, lai cilvēks LŪDZU atnāk pie manis, saņēmu atbildi - ja jums ko vajag pati nāciet! Biju šokā! Vairākas reizes jautājot, lai iedod čeku, tika dzirdēta atbilde, ka tas ir izmests miskastē un viņa nerakņāsies. Pēdējā reizē, kad tika uzdots šāds jautājums, atbildēja, ka čeku nav un naudu atpakaļ nedabūšu!! "Jauks serviss" un vēl "jaukāks" ēdiens. Tas bija 6 dienas rīts un cilvēks noteikti domāja, ka tikai dzērāji un neprašas iet ēst tik agri, bet cilvēks kļūdījās! Ceru, ka Jums viss izdosies! :) un nerekomendēju šo vietu! Ja gribas ēst, labāk pagaidi un ej uz kādu citu vietu vai ej mājās un sagaidi jaunu dienu! Neej uz šo vietu, jo tas nav tā vērts sabojāt savu veselību jēlas gaļas dēļ.!

A AneteP 15.02.2016

Komentāri (6)

M Mamma08 15.02.2016

PVD lai aizbrauc un pārbauda šī bistro stāvokli.

Piekrītu!Zinu, ka pa nakti tur varētu redzēt daudz interesantākas lietas nekā pa dienu!

O Olga 17.02.2016

Pilnīgi nekas nemainas! Cik tur iets, vienmēr problēmas, tad mati ēdienā, tad panējumā karbonādi atrast nevar...nezinu, kā viņiem tas izdodas! Bet nu jau vairākus gadus tur neeju un citiem neiesaku!

A AgnisMondeo 17.02.2016

Nūū bomāri tik ēd kotletes. Normāli cilvēki ņem karbonādes un ar viņam problēmas nekad nav bijušas.

M miltpauris 17.02.2016

Man šķiet, ka viņi turas tikai uz aliņiem, ko var nopirkt visu nakti.

M mehs.... 18.02.2016

Agrak edu biezi,nekad nav bijusas problemas un apkalposana laba!tagad ieskrienu pa retam,jo vnk sakarojas super zupinu uzest!negaidi cilvek ja tu ruksi uz citiem kad tev neruks preti!un ja,tas ir bistro kur so to uzsilda vai pacep,nevis restorans kur gatavo tiesi tev!lai dzivo bistro autene kur ari3no rita var paest kad sagribas!!!

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes