- Sandras Beberinas meistardarbs

Meistare - Sandra Beberina, 26.06.2018.
Gela parklajums nekvalitativs, laka neklajas ta ka vajag, jo acimredzot, lai paildzinatu tas muzibu tika samaisita ar acetonu. Veicot pedikiru steidzas majas, sagrieza kajas pirkstu, trapija uz arterialo asinsvadu, stipri asinoja, nevareja apstadinat. Pedikira maksa sanaca 30 eiro, par pakalpojumu negribeja izsniegt ceku, paskaidrojot, ka ir lieli nodokli un visus nevar nomaksat. Izskatas pec finansu policijas un VIDa kompetences.
Pedikirs tika veikts K.Barona 140, www.pedukabinets.lv

P Parpedikirurunajot 28.06.2018

Komentāri (5)

P Parpedikirurunajot 28.06.2018

Pēdu aprūpes kabinets K. Barona iela 140, pedukabinets.lv

O olga buboviča 03.08.2018

Pie Sandras Beberinas nāk cilvēki ar nagu augšanas traucējumiem! Sandra ir augstākās klases speciālists un profesionāls podoloģijas jomā un ir palīdzējusi daudziem cilvēkiem ar visdažadākiem nagu bojājumiem. Ja Jums ir svarīga Jūsu veselība, tad Jums jāapsvēr ne tikai nagu lakas pārklājuma kvalitāte, bet arī podologa kvalifikācija un instrumentu sterilizācijas esamība. Un Sandras Beberinas kabinetā instrumentu dezinfekcija un sterilizācija notiek pēc MK noteikumiem!
Pirms rakstīt sūdzību, Jums jāizprot atšķirību starp podologa un manikīra/pedikīra meistara darbu. Nagu lakošana neietilpst podologa kvalifikācijā. Toties bojāto nagu apstrāde, nagu plātnītes protezēšana, varžacs un kārpu apstrāde, uzstraigājumu noņemšana - gan ietilpst un Sandra dara to perfekti!

V vanda avotniece 05.08.2018

OME 05.08.2018.
Apmeklēju pēdu kabinetu no tā pastāvēšanas brīža. Manas kājas ir ļoti problemātiskas. Sandra ir ļoti profesionāla podoloģijas jomā. Tas nav parastais skaistuma pedikirs, ārstnieciskais pedikirs, ar kuru cilvēkiem atvieglo staigāšanu.Ja cilvēkam ir problēmas ar kājām, tad galvenais nav lakošana. Čeki ir izsniegti vienmēr un bez piebildēm. Sandra vienmēr ir laipna un atsaucīga, nekad neatsaka arī pieņemt pēc darba laika. Vienkārši Jums nebija labs garastāvoklis un tas bija jānoraida uz Sandru. Nagus turpmāk lakojiet pati, tad nebūs uz ko novelt vainu.

P Parpedikirurunajot 06.08.2018

Jebkurš profesionāls podoloģijas jomā spēs šo darbu novērtēt kā pienākās - pēc iegriezta naga asins paliekam kaktiņā, pēc izveidotās naga formas u.c., jo darbs ir zem kritikas robežas ne tikai ēstētiska efekta dēļ kā izrādās. Par tādiem “darbiem” var licenci zaudēt.
Par nodokļiem - tā ir VID kompetence, tā kā cienījamai Beberinas k-dzei ir īstais laiks sagrāmatot visu ka vajag. Atbilstoši likuma prasībām.
Savukārt par omu/garastāvokli :) Jūs, laikam esat tikpat laba psihoterapeite kā S.Beberina podologs. Un pat ja tiešām man toreiz būtu slikts garastāvoklis, tas noteikti visu maina, un par uztaisīto pedikīru man būtu jāpriecājas, nevis jākrenķējas.))

p

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes