- Rimi spridzina

9.augusts Deglava ielas Rimi gardie putjkapostu salāti ar visu Mārupes tomātu reklāmu ? paldies ka uzlabojāt apetīti un sabojājāt savu veikala vārdu manās acīs... Liekas jau sīkums, braucu tai veikalā katru rītu pēc pusdienām darbam, bet laikam pēc šādas nolaidības nāksies domāt par citu iestādi

M Martin Marshal 10.08.2017

Komentāri (5)

"Liekas jau siikums" - "paldies ka uzlabojaat apetiiti un sabojaajaat savu veikala vaardu manaas aciis"

Izskatās, ka kāds cenšas izteikties gudrāk, nekā prāts to atļauj. Un ja tāds sīkums var sabojāt "veikala vaardu manaas aciis", tad ar tām acīm kaut kas noteikti nav kārtībā.

M Martin Marshal 11.08.2017

tad eed to suudu un spljaudies taalaak ????

Atšķirībā no tevis, es protu arī gatavot, lai nebūtu jāspļaudās. Kaut gan reizēm gribētos uzspļaut tādiem bezpalīdzīgiem, dzīvei nepiemērotiem radījumiem.

S Svētais Gars 24.08.2017

Tak vismaz zini, ka mārupes nevis poļu. Vēl tik atliek "Maxima" tevi piečakarēt un nāksies pirkt mazdārziņu priekš salātiem.

C CastorTroy 30.08.2017

Cik dzirdēts no 1. augusta salātu ražotājiem jānorāda sastāvdaļu izcelsme.Tāpēc Rimi pieņēma lēmumu likt marķējumu uzreiz katrā trauciņā. Tur vēl vajadzēja būt puķkapostu marķējumam, ja neatradi, tad var rakstīt sūdzību!

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes