Gaļas nams Ādaži - Produkcijas sastāvā ir papīrs

Iegādajos Ādažu gaļas nama Cāļa nūjiņas 400g, piedodiet, atvainojiet, bet nebija ēdamas, zobos sakērās papīra gabali, biju dzirdējusi par papīriem desās, bet nu es pirmo reizi saskāros ar šo pati! Iepriekš biju pirkusi, sūdzību nebija, tatad ir kāda partija, kurā iekšā ticis ne viss, kam tur jābūt. Lūdzu pārbaudiet produktu, pirms to fasējiet un tirgojiet. Turpmāk šīs firmas ražotajai produkcijai iešu ar līkumu.Bildē esošo sastāvu noteikti vedīšu uz PVD pārbaudei.

21.09.2021

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no Gaļas nams Ādaži Support Pārstāvja atbilde 22.09.2021

Labdien,
Gribēju atvainoties par šo gadījumu un paskaidrot neatbilstības iemeslu. Produkta sastāvā ir augu izcelsmes šķiedrvielas un ir noteikta tehnoloģija un secība, kādā tās ir jāpievieno ražošanas procesa laikā. Redzot Jūsu pieteikumu, es sapratu, ka tehnoloģiskais process netika ievērots (kaut arī nelielā apjomā, jo tā ir vienīgā sūdzība uz doto brīdi), tāpēc produktā palika nesamaisītas sastāvdaļas. Pēc struktūras šķiedrvielas ir diezgan blīvas un līdzīgas celulozes (papīra) šķiedrvielām. Izskatās, ka darbinieks neizmaisīja līdz galam masu, kas noveda pie šī defekta. Mēs atzīstam, ka tas ir tehnoloģiskais defekts, taču veselībai nav kaitīgs. Šķiedrvielu klātbūtni mēs godprātīgi deklarējām produkta sastāvā.
Vēlreiz atvainojamies par šo gadījumu. No savas puses jau apmācījām darbinieku atkārtoti, lai nepieļautu līdzīgu situāciju nākotnē.
Liels lūgums atsūtīt mums savu kontakttālruni, lai mēs varētu ar Jums sazināties uz e-pastu [email protected].

SIA Gaļas nams-Ādaži

I IlvaDob 21.09.2021

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes