Ķekava putnu fabrika - Nevēlēšanas veikt pienākumu

Šodien, manai 72 gadus vecai mātei, jūsu veikalā pārdevēja atteicās pārdot 1. Kg cāļu kaklus. Atsaucoties uz to, ka nevēlas vērt vaļā iepakojumu. Nācās nopirkt iepakojumu, kas sver 2.673 kg. Kā izskaidrosiet šo incidentu? Vai kāpēc vecam cilvēkam karstumā +30 nācās nest lieku nastu? Vai arī man to var izskaidrot patērētāju biedrībā? Vai, varbūt, tanī veikalā notiek tikai vairumtirdzniecība?

S Svetix Dzjubo 15.07.2018

Komentāri (3)

Varbūt nākamreiz pasūdzies par to, ka nācās pirkt veselu šokolādi, jo pārdevēja atteicās nolauzt 4 gabaliņus? Negribi - nepērc! Patērētaja!

M miroslava 16.07.2018

Ir iepakojumu,kuri nav paradzēti atsevišķai atvēršanai un tirgošanai pa daļām. Ja iepakojumā būs 500 gr vistas,bet Jums vajag tikai 200gr, arī prasīsiet lai plēš vaļā?

Bomboklak 20.07.2018

Bāc, vai tiešām šajā pasaulē ir tik daudz "saspiedušos" cilvēku? Vai Jūs pret izlietni esiet atsista?

Kur ir redzēts, ka no jau nosvērta, iepakota, sapakota, sapildīta iepakojuma, izsver ārā daļu? Nopietni?

Varbūt paprasiet ūdens pudeli? No kuras vēlaties samaksāt tikai par sešiem malkiem?

Debīlisms absolūts!

P.S.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes