Mego/ Šokolādes vafeles - Mego/ Plastmasas gabalīņi iekšā

Nopirku saldumus Mego veikalā - vafeles, atnesu mājās, atveru bet vafeles izradījas ar pildījumu- plastmasas gabalīņi iekšā, vairāk izskatas pēc cukura maisīņu šķiedram!!! Labs ir, ka nepaspēju iedot bērnam!! kas tā ir par šausmīgu preci?!!? un šī prece joprojām.ir atrodama Mego plauktos!!

M mjmfa 15.08.2016

Komentāri (5)

G Ghenghis 15.08.2016

Protams svarigako - kadas markas/razotaja vafeles bija, tu nenosauc. Nu ta, lai no tavas sudzibas citiem butu labums.

M mjmfa 15.08.2016

diemžēl veikalā neapskatījos kāds ir ražotājs, bet ir foto ar čeku

C Chelsey 15.08.2016

Un Tavuprāt, Mego viņus ražo???

Всё это жажда наживы производителя продукта!Идут на всё чтобы получить прибыль !!!В молотый перец в пакетиках тоже добавляют всякую гадость ..."Это говорит о плохом санитарном надзоре за производителем.Старый шоколад и конфеты с червями на полках магазинов и крупа с пищевой молью - это уже не единичный случай!!
Несите вафли назад в магазин, и пусть магазин предъявляет претензии производителю!!!Или обращайтесь в службу защиты прав потребителя.

A Alvis Mauritis 18.04.2018
Krapsana

Mogo neka laba na..sodien biju aizbraucis auto lizingu pabeigt ko vini bija apstiprinajusi!Beigas aizbraucy pa velti..Ceru jums kauns vismaz ir cilvekus cakarejot...

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes