M79.lv - M79.lv / Krāpšana, bojātas preces

Apskatiet lūdzu šo bildi pirms jūs iepērkaties šajā veikalā. Viņi tirgo absolūti neko citu kā sūdus.
Bija vajadzīgs lādētājs un paņēmu no M79.lv
Ļoti smagi nožēloju šo muļķību jo lādētājs nosvilinaja manu datoru un apdraudēja manu dzīvību. Pats dabūju tā pa knaģiem ka likās sirds sāk stāties.
Neiesaku nevienam pirkt no šiem maitām!

06.10.2022

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no M79 Pārstāvja atbilde 06.10.2022

Labdien,
Ja iekārta ir defektīva, tad to vajag atgriezt mums ar iesniegumu par situāciju. Iekārtu ražotāji, ja konstatē ka iekārta ir bijusi brāķēta, var kompensēt arī jūsu iekārtas remontu vai nomaiņu.

Nekad nevajag vērt vaļā iekārtas, kuras ir defektīvas (vai kurām ir garantija), kā minējāt Jūsu drošībai.

Lūdzu atsūtīt sīkāku informāciju uz [email protected]. Lai varam saprast par kuru lādētāju ir rakstīts, minēts Jūsu sūdzībā.

B bari12 06.10.2022

Komentāri (2)

Chikibriki 08.10.2022

Nevajag bāzt savus knaģus tur kur nevajag, tapēc arī dabūji :D

Šajā gadījumā viss nav tik viennozīmīgi - kādēļ mainījāt lādētāju? Tikpat labi defekts jau ir kaut kur citur. Man šādi atgadījās ar Lenovo datoru - oriģinālais lādētājs atteicās lādēt datoru, kaut citam darbojās, bet jaunais lādētājs ņēma un nosvilināja datoru.

Vēl es pats esmu saskāries ar vienu nepatīkamu niansi - mans portatīvais bija ar metālisku korpusu. Oriģinālais lādētājs bija ar zemējumu, kurš, diemžēl, nekvalitatīvā kabeļa dēļ, bija jānomaina. Jaunais lādētājs nebija sazemēts, kā rezultātā portatīvais dators ar jauno lādētāju deva "pa knaģiem", kad blakus bija kāds zemējuma avots, piemēram, radiators.

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes