- Krāpnieks/Afērists

NEVEDIET labot automašīnas pie šī cilvēka!
Tika aizvesta mašīna lai salabotu 14.04 . Pēc mēneša it ka teica ka salabota un ved mašīnu uz Rīgu kad piebrauca mašīnu pēkšņi vairs nevarēja iedarbināt līdz ar to netika salabota problēma par kuru gāja runa un dēļ kuras tika vesta mašīna .

Nu okey mašīna pēc tam tika vesta atpakaļ līdz galam taisīt . Tad atrada problēmu (galvas blīve jāmaina un vēl dažādi sīkumi) nu labi tika norunāts ka sataisīs .
Un tā pagāja vēl divi mēneši . Sazvanīt viņu bija grūti bet kad sazvanīja tad ik pa laikam pateica ka varbūt ja viss sanāk rīt atvedīs bet tas rītdienas bija daudz un bieži bet nekā .
Kad 13.07 sazvanījāmies viņš teica viss gatavs var braukt pakaļ -16.07 vakarpusē vai 17.07 no rīta bet tā kā īsti no rīta nevarējām tika pateikts ka būsim 16.07. Kad ieradāmies pēc auto viņš pēkšņi bija Daugavpilī nu it ka katram var gadīties aizmirst bet nu dēļ tā ka tas tik ilgi tika vilkts garuma un neskaitāmas reizes bij teici mašīna gatava un viss viņai iet tas pielika punktu , tika iesaistīta policija lai vispār atgūtu mašīnu . Beigu beigas tika norunāts ka auto tiks atvests uz Rīgu nākamā dienā ja ne tiktu rakstīts iesniegums . Tā rezultāta mašīna tika atvesta.

Kad mašīnu atveda konstatējam to ka nekas pilnībā nekas netika darīts ne kustināts, pat ne elektronikai par kuru tika samaksāts .! Kādu mašīnu aizvedām tāda tika atvesta kaut pats teica ka mainīja zobsiksnu , galvas blīvi , un vēl daudzas lietas !

Vienvārd sakot mašīna tika nomarinēta pie viņa mājas trīs mēnešus bet rezultātā mašīna nav ejoša un nauda pazaudēta !

K Krkr 30.07.2018

Komentāri (1)

Dainis 01.08.2018

Šeit rodas jautājums, kāpēc jūs vispār dodat kaut kādam cilvēkam savu auto uz ''mājām''?

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes