Elche apavi, Eiropas apavi - Elche apavi, Eiropas apavi/ Nekādas kvalitātes apaviem!

Janvārī iegādājos divus apavu pārus veikalā Elche Alfā, bija akcija ņem divus un maksā par vienu, cena gan tāpat nebija lētākā kopā sanāca 130 Eur. Apavi patika, gandarījums liels, bet prieks nebija ilgs. Vienam apavu pārim otrajā nedēļā noplīsa rāvējslēdzējs. Otru pāri uzvilku vien 2-3x uz neilgu laiku, tad nolēmu aiziet uz teātri ar šiem apaviem- mājās gāju raudādama, apavi papēdī sāka dikti durties, sajūta bija tāda it kā staigātu pa naglām ar katru soli! Briesmīgi! Diemžēl čekus neesmu saglabājusi, pierādījumi par pirkumu ir konta izrakstā.
Noteikti neiesaku nevienam šeit pirkt apavus, šī man ir liela mācība, labāk paņemt vienu pāri un vērtību kurai jau uzticos nevis iet pēc "it kā" pievilcīgas cenas.

L LAIMA1234 20.03.2023

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes