Krāpšana 220.lv - 220.lv Krāpšana

27.03.2017 interneta veikals 220.lv izsludināja akcijas - 0% Lateko kredītam preču iegādei, kā arī ar kodu MAJAS - bezmaksas piegādi pirkumiem virs 70 eur.
Diemžēl, tā ir krāpšana. Skatīt pielikumā attēlus.
1. Attēlā "pirms", mēs redzam, ka pirkuma summa, pirms piegādes izvēles ir 496.73 eur
2. Attēlā "peec", mēs redam, ka izvēloties piegādi, kur it kā maksā 12.99, pirkuma summa uzlec līdz 528.72 eur, veidojot 19 eur iztrūkumu starp pozīcijām, kas ir uzrādītas reķinā un prasīto summu.
Šajā pašā attēlā arī redzam, ka es varu izvēlēties iespēju "preču uznešanas pakalpojums". kas tieši maksātos 19 eur, bet es neesmu izvēlējies.
3. Attēlos "augstakaa_matemaatika" un "augstakaa_matemaatika2" redzam, ka ar rēķināšanu 220.lv nu galīgi nevedas.

Secinājums: rēķinā parādās slēptas pozīcijas, kuras es ne tikai neizvēlējos, bet no kurām man nav iespēja atteikties.
Rezultātā, "bezmaksas piegādes vietā" man sanāktu pat pārmaksāt.

S SabojatiZSV 27.03.2017

Komentāri (3)

Grozies, kā gribi, bet tiešām krāpšana.

B BeatriseLauma 25.04.2017

Arī pasūtīju preci virs 80 € un arī bija jābūt bezmaksas piegādei,protams nebija,štrunts ar to. Preci gaidīju pusotru mēnes,piegādes termiņus visu laiku pagarināja,bet beigās pēc pusotra mēneša (varbūt pat vairāk) paziņo ka preci bepiegādās VISPĀR. Piedāvā lētas un nevajadzīgas alternatīvas. Tagad gaidu naudas atmaksu 5 darba dienu laikā , kaut kāda murgs. Pie tam Vienu pasūtījumu saņemu 3 reizēs . Iedomājieties, 3 reizes atprasīties no darba lai ietu uz pastu pakaļ vienam sūtījumam,pakas pustukšas,visu varēja salikt vienā pakā... Bet vislielākā škrobe par to preci,kuru tik ilgi gaidīju visvairāk un kuru nepiegādās... Nu kā var pārdot preci,kuras nav?

K Kauns 28.04.2017

Es tikai nesaprotu,kāpēc cilvēki turpina šajā krāpnieku kantorī iepirkties?

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes