Pēteris Voicehovičs - Attieksme nulle!
Saņēmu sliktas analīzes, bija vajadzība pēc endokrinologa. Šobrīd ir garas rindas visur, vienalga par maksu vai Valsts apmaksātu. Atradu Daugavpils poliklīnikā dakteris/endokrinologs - Pēteris Voicehovičs. Vajag ātri, pieteicos. Vizīte 11:30, 11:34 jau biju laukā no kabineta! Iegāju- Kādas sūdzības? Saku, ka sliktas autoimūnās analīzes. Apskatīja TIKAI TĀS, nokopēja. Uzreiz paņēma roku, lai pārbaudītu pulsu, 10+ sekundes - Jums ir sirdsklauves! Jums ir Greivsa slimība. Atdod visus papīrus, arī USG, kuru pat neapskatīja. Māsiņai saka, lai uzraksta zāles, man saka - Pēc mēneša atpakaļ uz konsultāciju, pēc zāļu lietošanas. Viss, visu labu, ejiet! Kādēļ man jālieto zāles, ko tās palīdzēs, kādēļ vajag? - ne vārda. Kas ar USG - ne vārda! Uz jautājumiem par bērniem, par ikdienu, negribīgi atbild ar - Jā/Nē! Tas viss! Cik tukša lapa iegāju, tik iznācu.. Ļoti neprofesionāla attieksme! Nekādas informācijas pat uz jautājumiem. Žēl, ka mums “dakteri” tādi.. Jāmeklē tālāk! 😔
Kā var nebūt sirdsklauves, ja es tikko ienācu kabinetā? Tikko izskrēju no ielas un uzkāpu uz otro stāvu, lai paspētu.. eh.