www.sudzibas.lv Minhauzena Pasaule Sūdzība par bīstamu un neatbilstošu infrastruktūru Minhauzena muzejā

Minhauzena Pasaule - Sūdzība par bīstamu un neatbilstošu infrastruktūru Minhauzena muzejā

Vēlos izteikt nopietnu sūdzību par ļoti sliktu servisu un bīstamo stāvokli Minhauzena muzeja takā.
Mēs apmeklējām muzeju ģimenes sastāvā – 7 cilvēki. Par ieeju takā no katra apmeklētāja tika iekasēti 5 eiro, taču takas tehniskais stāvoklis bija nepieņemams un bīstams cilvēku veselībai.
Takas koka konstrukcijas ir sapuvušas, daudzviet ir salauzīti dēļi, ārā lien metāla stieples un bojāts žogs/tīkls. Pastaigas laikā viens no mūsu grupas dalībniekiem aizķērās aiz izvirzītas stieples, pakrita un guva traumu. Pēc kritiena cilvēkam kļuva slikti, un viņu nācās vest līdz izejai.
Uzskatām, ka šāds stāvoklis ir nepieļaujams vietā, kur tiek iekasēta salīdzinoši augsta ieejas maksa un kuru apmeklē ģimenes ar bērniem un tūristi. Īpaši satraucoši ir tas, ka pie objekta ir norādes par Eiropas Savienības finansējumu, taču infrastruktūra ir bīstama un netiek pienācīgi uzturēta.
Mūsu rīcībā ir fotogrāfijas, kas apliecina takas slikto un bīstamo stāvokli.

M

M memesupreme 57 min atpakaļ

Tas ES finansējumus tur tik pat labi bija 2 dekādes atpakaļ... 5€ nav augsta ieejas maksa, bet piekrītu, ka infrastruktūra ir tomēr jāsakārto, ja par to iekasē naudu.

M Maksims08 49 min atpakaļ

5 eiro ieeja - ir okay cena, bet ja nekas nav sakartots, tad riktīgs overprice.