www.sudzibas.lv Mazās Ķepas Neprofesionāla attieksme, apmāns

Mazās Ķepas - Neprofesionāla attieksme, apmāns

Gaidi nedēļām iespēju adoptēt mīluli, interesējies par dzīvnieku (kā viņš, kāds raksturs, kas jauns utt.), piedāvā finansiālu atbalstu/ziedojumu, lai lietas noritētu ātrāk, lai ātrāk var adoptēties mājdzīvnieks jaunajā vidē (tomēr dzīvnieks aug, attīstās-laiks nestāv uz vietas), bet beigās Tev nedēļām sola un izrādās vien tukšas ilūzijas, jo kad zvani ignorē-neceļ un pat nepārzvana.
Beigās aiz muguras sauc tevi par meli un atdod dzīvnieku citiem 😟(mums šoks)!
Visu mūžu ir audzināti ģimenē suņi (u.c. dzīvnieki), kā sķirnes tā arī bezšķirnes, kas dzīvojuši ļoti labu un garu mūžu, bijusi arī pieredze adoptācijā iepriekš, bet ar ko tādu nācies saskarties pirmo reizi. Vīlusies visa ģimene💔, jo jau iepirkts viss bija jaunajam mājdzīvniekam, sagatavots, bet beigās izrādās biedrība sola tukšu un rīkojas nesmuki aiz muguras-bez paskaidrojumiem! NEPROFESIONĀLI un arī NECILVĒCISKI!