www.sudzibas.lv MAXIMA Regulāri maldina pircējus neuzrādot īstās cenas plauktos pie produktiem

Maxima - Regulāri maldina pircējus neuzrādot īstās cenas plauktos pie produktiem

Satiksmes ielas Maximā regulāri plauktos ir viena cena norādīta, bet pie kases čekā tiek izsista cita - augstāka. Tā kā biju šoreiz ar bērnu un preču padaudz, tad visiem produktiem neizsekoju līdzi, bet tagad mājās redzu, ka esmu pārmaksājusi gan par tomātu mērcēm, kas plauktā stāvēja joprojām ar atlaižu zīmēm (pie vairākiem veidiem, ko pārbaudīju, vai svītrkods uz burciņas atbilst tam, kas cenā norādīts), gan par skābo krējumu, kuram virsū bija uzlīme zemāka cena -30%, jo termiņš beidzas, bet čekā izsista pilnā cena. Kāda jēga likt uzlīmi ar informāciju par atlaidi, ja to beigās nepiemēro? Un plauktā tur bija vēl kādi 5-6 šādi iepakojumi ar atlaides uzlīmi -30% un tātad šādi pat pārmaksās arī nākamie pircēji… Reāli skumji.
Tā kā šo piefiksēju tikai atnākot mājās, tad atpakaļ protams produktus to pāris EUR dēļ nenesīšu (ir bijušas arī lielākas pārmaksātās summas), bet ir tiešām skumji, ka šādi ir regulāri šajā veikalā un vienmēr atruna ir par to, ka tur datorā kaut kas nav nostrādājis. Katru reizi vainīgs dators? Nopietni?
Ja piefiksēju uzreiz, tad pārdevējas protams naudu neapmierinātas atgriež, bet ir reizes, kad jāsteidzas un tad tikai mājās saprotu, ka kārtējā neveiksmīgā iepirkšanās reize bijusi (ka veikalā sapriecājies, ka būs atlaide, bet mājās secini, ka pārmaksāts).
Rakstu šeit, jo reāli kaitina, ka veikals jau tā ir maziņš un zinot tā reputāciju izvairos to apmeklēt, bet arī no tām retajām reizēm, kad iegriežos, lielākoties uztrāpu uz plauktos nenomainītām cenām un čekos iesistām pilnīgi citām cenām.
Jautājums veikala vadībai - vai šo kādreiz varētu beidzot sakārtot?

N