www.sudzibas.lv MAXIMA Dēriguma termiņa neieverošana, slikts klientu serviss

Maxima - Dēriguma termiņa neieverošana, slikts klientu serviss

Esmu ļoti neapmierināta un nikna, jo 07.02.2026 iepērkos Maxima veikalā - Jūrmalas gatve 85, Rīgā. Viens no produktiem, kuru nopirku, bija garneļu čipsi.
Mājās atveru to iepakojumu, daļu iedevu viesiem (ka arī bērniem), un tad pie otras reizes, kad gribēju iztukšot atlikušo iepakojumu, ieraudzīju termiņu - LĪDZ 11.2025! Un es tos nopirku 07.02.2026! Sanāk, ka šajā veikalā plauktus ar pārtiku neviens nepārbaudīja 3 mēnešus? Tā taču ir pārtika! Meitai vakar sāpēja vēders, nezinu, vai tā vienkārši sakrita, vai tas ir rezultāts, jo viņa bija ēdusi šos čipsus. Bet vajadzēja dzert zāles.
Es samaksāju veikalam par pārtiku, kuru jau sen bija jāmet ārā, uzrakstīju viņiem iesniegumu - man atbildēja, ka veiks pārbaud termiņiem, un pārskaitīja man atpakaļ uz manu kontu 2 EUR.
Pirmkārt - ņemt šo naudu par 3 mēnešu nederīgo pārtiku viņiem vispār nebija tiesības, tā ka neuzskatu šo par atvainošanas no veikala puses un administrācijas! Tā ir pilnīga necieņa pret patērētāju. Otrais, viņi raksta, ka veiks pārbaudi. Bet vai tad viņiem nav jāveic pārbaudes KATRU dienu? Šeit termiņš bija jau nederīgs 3 mēnešus! Tas nozīme, ka veikalā Maxima var nopirkt ēdienus un vienkārši saindēties!
Pie lietas, tajā Maximā bieži vien pārdod dārzeņus - burkānus, sīpolus, kartupeļus, it kā 2.šķira, bet reāli tie ir MĒSLI, kurus neviens neēdis! Kāpēc veikals liec tādus produktus pārdošanā? Tur lido mušas pie dārzeņiem, it ka kāds būtu tur miris. Bet galvenais jau saņemt peļņu, vai nē?
Bildes un čeks pielikumā.

O

O OlgaKn 2 st atpakaļ