www.sudzibas.lv Mana Garāža Diskriminācija, Melošana, nepieklājīga attieksme

Mana Garāža - Diskriminācija, Melošana, nepieklājīga attieksme

Klients atbrauc pie Jums, Jūs (pavēlat) mūsu gadījumā nekāda lūguma nebija..lai klients mistiskā veidā (ne visiem klientiem ir kaut kādi instrumenti vai iespējas to sniegu notīrīt) notīra savam auto sniegu, lai Jums NEBŪTU NETĪRS Serviss, lai mazāk būtu Jums darba neviss tas ir Drošības un darba kvalitātes jautājums.
Sniegs ziemā nav dubļi vasarā, sniegs nav piecūkots auto tā, ka tikko pa mežu lietū braukāts.
Varbūt auto salonam arī jābūt tikko pēc Ķīmiskās tirgotavas?!
Bet tanī pašā laikā, Jūs pieņemat (Jaunāku auto) pat ne vārda nepasakot par kaut kādu sniegu (pēc mums uzreiz iebrauca mašīna un ne vārda netika pateikts par kaut kādu sniegu)
Jūsu pakalpojumi maksā virs Daugavpils vidējās tirgus cenas, Jūs diskriminējat auto īpašniekus ar to, ka kādam prasat, kādam neprasat to darīt, Jūs prasat ko tādu kas nepraktizējas nevienā Daugavpils, Jēkabpils, Krāslavas un Rēzeknes Servisā.
Ja Jums tik tiešām ir tik liels slinkums darīt savu darbu un vēl virs vidējās tirgus cenas, tas ar lieliem burtiem uz vārtiem, kā arī sociālajos tīklos lūdzu pavēliet (tas Jums lieliski izdevās) norādot informāciju par to, ka Klientiem pirms iebraukšanas jātīra savam auto sniegs, lai Jums nebūtu jātīra aiz klienta.
Pēc šī gadījuma mēs devāmies uz citu Servisu, kur protams kas tāds nebija un vēl mums nepieciešamais remonts notika 30% lētāk nekā pie Jums tika piedāvāts.
Tanī dienā mēs meklējam Servisu kur turpināt sadarbību uz patstāvīgiem remontiem, jo ir ne viens vien auto, bet pēc kā tāda, es Jūs neieteiktu pat savam lielākajam ienaidniekam.
Jūsu Serviss pret mums bija ļoti nepieklājīgs (apmeklējuma reizē) draudoš un attieksme bija diskriminējoša!

A

S smadzenesvajagnacikpetuhs 1 st atpakaļ

Visa pasaule neieredz smadzenesvajag? lopus