Mājai un Dārzam - Slikts serviss
Ļoti slikts apkalpošanas serviss Ogrē, Skolas iela 4.
Vēlējos iegādāties trimmeri instrumentu nodaļā, piedāvājumā bija vairāki. Netālu pie galda stāvēja darbiniece, gadi 55-65, blonda, kaut ko rakstīja. Palūdzu viņu vai nevar atnākt uz ko viņa atbildēja : a jūs pirksiet?". Atbildēju, ka vispirms man ir nepieciešams info par preci, tad es arī izlemšu vai pirkt. Viņa turpināja stāvēt pie galda pat neizkustoties no vietas, atbildēja, ka šobrīd neesot cilvēka un atkal -"Vai es pirkšot", jo neesot cilvēka, kas varētu konsultāciju sniegt. Es atmetu ar roku un aizgāju.
Trimmeris bija Makita, vēlējos zināt vai komplektācijā ietilpst lādētājs un baterija, principā divas lietas, kur īpašas zināšanas nevajadzēja. Te ir vairāk runa par attieksmi - pat nepacelt galvu, kad ar tevi runā un pat neizkustēties no savas ērtās vietās. Jautājums -ja nav zināšanu par preci, tad ko tāds darbinieks tur dara un kāda no viņa jēga. Pieļauju, ka iespējams cilvēkam nebija vajadzīgo latviešu valodas zināšanu, jo runāja ar stipru akcentu un tāpēc arī nebija vēlmes izrādīt interesi. Neieteiktu šo veikalu, nepatīkama pēcgarša!