Lemon Gym - Briesmīgs serviss, n av iespējams tikt vaļā no līguma
Mans vīrs trenējās klubā kopā ar dēlu. Vīrs nejauši iemanījās ieslēgt atslēgu skapītī kopā ar visu telefonu. Pieejot pēc palīdzības pie administratora tika teikts, lai zvana uz kaut kādu tur viņu numuru. Ok, tika piezvanīts no dēla telefona, izsauktais darbinieks atnāca pie kluba durvīm. Kad vīrs prasīja kluba darbiniekiem, lai viņu ielaiž, tie teica, ka lai laiž pats ar savu qr kodu, kura viņam, protams, nebija, bet gan tikai dēla kods. Tad teica, lai laiž ar to. Problēma tika atrisināta. Pēc tam es (jo slēdzu līgumu par nepilngadīgo) saņēmu e-pastu par kluba noteikumu pārkāpumu kaut šajā gadījumā problēma ir Lemon Gym nesakārtotie procesi. Darbinieki, kas Nepalīdzēja utt. Rezultātā, kad pieprasīju no kluba atvainošanos saņēmu ļoti rupju attieksmi no zvanu centra operatores. Toreiz nolēmu, ka beigsies līgums un vairs nekad ar viņiem nepīšos. Līgums iet uz beigām.
Tagad saņemu e-pastu, ka to pagarinās automātiski. Iespējas mājas lapā (tajā viņu mylemon vai kā viņu tur) atteikties nav. Rakstot uz e-pastu man pasaka, ka es nevaru atteikties, jo dēls tagad ir pilngadīgs. Bet līgumu slēdzu es. Principā klienti tiek čakarēti. Nekas, ka mands dēls ir viņu klients jau 3 gadus, nekad nav nokavēts neviens maksājums, nav bijis neviens pārkāpums, tikai tā reizi, kad pašu darbinieks principā lika izdarīt pārkāpumu.
! Nekad nepinaties ar to briesmīgo kantori
Tātad, tagad dēls ir parakstījis pašrocīgi atteikuma veidlapu, bet Lemon Gym paziņo, ka tā veidlapa neder un līgumu viņi nelauzīs.