www.sudzibas.lv Latvijas Tālrunis Apkrāpšana, neizdarīts darbs, krāpnieki

Latvijas tālrunis - Apkrāpšana, neizdarīts darbs, krāpnieki

Sūdzība: Nekvalitatīvs un kaitniecisks pakalpojums no SIA “Serviss Heine Marketing”

Vēlos brīdināt citus uzņēmējus un nekādā gadījumā neieteikt sadarboties ar SIA “Serviss Heine Marketing”. Tika noslēgts līgums par mērķētās reklāmas pakalpojumiem uz 3 mēnešiem, taču:
• Reklāma tika pārtraukta mazāk nekā pēc mēneša — pēc klientu sūdzībām un sabiedrības negatīvas reakcijas;
• Mērķauditorija tika izvēlēta pilnīgi neatbilstoši (88% sievietes 45–55 gadi barbershopa vietā, kas orientēts uz vīriešiem 25–45 gadiem);
• Solītais konkurentu tirgus pētījums bija pilnīgi neatbilstošs — tika analizēti uzņēmumi ārpus Rīgas un pat mēs paši norādīti kā “konkurenti”;
• Netika sniegts nekas no solītās stratēģijas, statistikas vai reālas reklāmas uzraudzības;
• Pēc reklāmas apturēšanas uzņēmums turpināja sūtīt rēķinus un draudēja ar Creditreform, lai gan pakalpojums netika nodrošināts pilnā apjomā.

Reklāmas budžets tika iztērēts bez rezultāta, reputācija bojāta, un sadarbība izvērtās par vienu no sliktākajām pieredzēm manā uzņēmējdarbībā.

Brīdinājums citiem: rūpīgi pārdomājiet pirms jebkādas sadarbības ar šo uzņēmumu!

GAYAZOV$ BROTHER$ 5 st atpakaļ

побанили всех наших, сучепэго! И Hardstyle Baby и Михалиса!

L Latvdebilll 5 st atpakaļ

kraslav-ma*ku nebloķe, tas petuh ir neaizskarms

Hai, kastrati!

Debiluškas.māte.Skaida 5 st atpakaļ

Vi kastrati a Rudzinskaja horošaja devuška!

Одмен G-DON 5 st atpakaļ

Mēs taisam trafiku, kas ir pluss priekš reklāmdēvējiem, bet mūs bloķē! Domājot, laikam, kā mēs vēlamies topā! Adminam nav smadzenes!

Debiluškas.māte.Skaida 5 st atpakaļ

Ja rudzinskaja, priloskaij menja!

Eaaaa test

Одмен G-DON 5 st atpakaļ

Mēs taisam tr*fiku, kas ir pluss priekš r*klāmd*vējiem, bet mūs bl*ķē! Domājot, laikam, kā mēs vēlamies t*pā!

Debiluškas.māte.Skaida 5 st atpakaļ

Ja rudzinskaja, davai zasasjomsja!

L Latvdebilll 5 st atpakaļ

p*st un s*st kraslav-ģn*du=goda darbs

Sikun

Debiluškas.māte.Skaida 4 st atpakaļ

Kastrirovannij losj!

Одмен G-DON 3 st atpakaļ

Только Шлесерс и Вероника Рудзинская спасут этот мир! Покайтесь перед ними, пока не поздно!

Debiluškas.māte.Skaida 3 st atpakaļ

kaktus tjebja v opu

Eksperta viedoklis 1 st atpakaļ

Esmu pārsteigts, ka dzīvojot 21. gadsimtā, vēl joprojām kāds pērk SMM pakalpojumus, nevis vienkārši velta pāris vakarus un izdara to pats, ietaupot naudu. Tas viss nav sarežģīti. To var iemācīties pat skolēns. Pamācības un YouTube video nāk palīgā. Vai Google ir aizliegts?

Debiluškas.māte.Skaida 53 min atpakaļ

Ti prodavai salti i ostav rudzinskuju v pakoje, saļonij agurec!